Zielone WAAAGH!!! Diabła - up 16.06.2010 - Ork Nob
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Zielone WAAAGH!!! Diabła - up 12.06.2010 - parę nowości
No i obiecane Orkasy do 40k. Nob - oczywiście rączki na magnesy, więc w pełni konfigurowalny Zachęcam do oglądania i komentowania.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Tiger Brown
- Kradziej
O matulu! Jaki ork czyścioszek! Bejcą go! Washem choćby!
[Zważywszy na dobór kolorów, kojarzy mi się z warszawskim ekologiem. ]
[Zważywszy na dobór kolorów, kojarzy mi się z warszawskim ekologiem. ]
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Abstrahując od tego, że w ogóle nie lubię koloru żółtego, a na figurkach to już ani trochę, to ten żółty wyszedł na prawdę marnie. Czerwony na squigu jest fajny, zielony na zakazanej mordzie orka też, a żółty wygląda jak element zalany żółtym kolorem wprost z pojemniczka...
Hmmm... bo szczerze powiem, że nie mam zupełnie pomysłu na pocieniowanie żółtego w sposób taki, żeby wyglądał na niezniszczony (bo takie mają mieć pancerze moje Noby - w końcu to też przedstawiciele najbogatszego klanu).
Dlatego byłbym bardzo wdzięczny za podpowiedzi techniczne jak pocieniować taki żółty bo wash się zupełnie nei sprawdza (wygląda niechlujnie)
Dlatego byłbym bardzo wdzięczny za podpowiedzi techniczne jak pocieniować taki żółty bo wash się zupełnie nei sprawdza (wygląda niechlujnie)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
a moi przedstawiciele najbogatszego klanu sa jak przystalo na przedstawicieli ich rasy uwaleni i poniszczeni ogolnie zolty jest strasznym kolorem do malowania... ja jako bazy uzywam iyanden darksun z fundacji jest naprawde fajny i nawet nie pocieniowany nie wyglada tak zle.
i jednak wez pod uwage ze ork to ork... bogaty czy nie lubi sie bic i raczej nie dba o swoj ekwipunek...
i jednak wez pod uwage ze ork to ork... bogaty czy nie lubi sie bic i raczej nie dba o swoj ekwipunek...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No właśnie, myślę że zniszczenia na pancerzu to żadna ujma na honorze, niezależnie od klanu. Blizny są powodem do dumy, więc czemu nie jakieś obtarcia na zbroi?
A jak chcesz, żeby byli bardziej "badmoonzowi", to podowieszaj im więcej ozdóbek, bo w sumie tym też powinni się charakteryzować
A jak chcesz, żeby byli bardziej "badmoonzowi", to podowieszaj im więcej ozdóbek, bo w sumie tym też powinni się charakteryzować
skóra i elementy skórzane
metaliki ładne ale trochę zniszczenia by się zdało
żółty i czerwony wyglądają bardzo płasko więcej washa i wyciągnij krawędzie
metaliki ładne ale trochę zniszczenia by się zdało
żółty i czerwony wyglądają bardzo płasko więcej washa i wyciągnij krawędzie
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja