No chyba ze ja coś nie doczytałem

pzd
EDIT: widze ze ktoś mnie uprzedził

Całe szczęście!theudulf pisze: @ naviedzony
Nikt Ci nie każe
Ten post musi ciekawie wyglądać w oczach nowicjusza.No właśnie to nie jest do końca jasne... ponieważ traktują GW jak HW bo mają ASF czy traktują GW jak HW dlatego bo mają taką zasadę a ASL z GW w ogóle się nie tyczy HE i wtedy atakują z ASFem.
widac to na filmiku gdzie koples pokazyje jak zieje smok jest tam rysynek smoka na duzej podstawcesolider4 pisze:Skąd ta informacja? Staram się być na bieżąco, a nigdzie jej nie widziałem.JaceK pisze:Yeah!Semi pisze:wyglada na to ze smoki beda na podstawkach rydwanowych...
Wiedziałem, że mój smok kiedyś będzie miał sens.
Tylko, że my teraz poruszamy kwestię errat do Abków, ktoś tutaj powiedział po wizycie w niemieckim sklepie gw, że według sprzedawcy mają się pojawić spore zmiany, między innymi taka, że swordmasterzy wracają do ustawienia z 6 edycji odnośnie Great Weaponów, czyli traktują je jak hand weapony, nie wiadomo jednak czy zachowują ASF czy nieNaviedzony pisze:Całe szczęście!theudulf pisze: @ naviedzony
Nikt Ci nie każe
Ten post musi ciekawie wyglądać w oczach nowicjusza.No właśnie to nie jest do końca jasne... ponieważ traktują GW jak HW bo mają ASF czy traktują GW jak HW dlatego bo mają taką zasadę a ASL z GW w ogóle się nie tyczy HE i wtedy atakują z ASFem.![]()
Uważam, że ASL będzie się znosił z ASF i bijemy po inicjatywie, ale nadal jeśli mamy większą, dostajemy przerzuty.
O ile nie zostaną pozbawieni tej zasady, bo oczywiście to miałem na myśliNaviedzony pisze:Według mnie to oczywiste, że zachowują +2 do siły i tracą ASL.
Pomyślmy: Traktowane są jak HW. Oznacza to, że nie są HW, a GW od HW różnią się właśnie bonusem do siły. A traktowane jak HW mogą być tylko pod względem ASL.