Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Nic mnie nie ucieszyło tak na dzisiejszym koncercie jak to, że Hiszpania przegrała ze Szwajcarią :D :D
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Ziemeczku drogi, ja bym powiedzial, ze szwajcarzy byli diablo skuteczni. Na 3 strzaly na bramke, strzelili gola i trafili w slupek. Akcje Hiszpanow zaczynaly i konczyly sie na Navasie (przynajmniej w drugiej polowie). Kazda wygladala tak samo. Pilka na prawe skrzydlo do Navasa. Navas cos tam probuje wjechac w pole karne, obronca nie odpuszcza i konczy sie beznadziejna wrzutka w miejsce gdzie zawsze stalo 3 obroncow i zadnego hiszpana. Juz ich tak nie wychwalaj pod niebiosa, tylko spojrz na fakty. Zagrali slabiej niz zwykle i zostali skarceni przez solidnych szwajcarow, ktorzy wykorzystali okazje bramkowe.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Rinsiczku mam swoje zdanie i go nie zmienie. Nie lubie bardzo szwajcarskiej pilki, bo bardzo przypomina mi ona grecka "obrona Czestochowy" . PRzegrali - trudno, plakac po nich nie bede.
JAk sie wezma w garsc to z grupy jeszcze moga wyjsc, choc Chile bedzie dla nich nielatwym przeciwnikiem.

Juz jutro niemiecki walec rozjedzie kolejna druzyne :twisted:

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Post autor: LoudLord »

Czy nikt poza mną nie docenia faktu, że Diego Forlan uciszył te cholerne wuwuzele?! :P
Bardzo mnie to zwycięstwo Urugwaju ucieszyło, cały czas bałem się, że sędzia cuś nawywija na korzyść gospodarzy... dobrze, że ograniczył się tylko (!) do ignorowania fauli na Suarezie.
W sumie wczoraj -jak dotąd- mieliśmy chyba najbardziej emocjonujące mecze. Teraz czekam na kolejny pokaz niemieckiej skuteczności , no i wreszcie na dobry mecz Oranje.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Urugwaj zagrał bardzo dobrze, pierwsza bramka genialna :) Coś mi się zdaje, że prócz Ghany żaden zespół z Afryki nie wyjdzie z grupy....

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Ziemko pisze:Rinsiczku mam swoje zdanie i go nie zmienie. Nie lubie bardzo szwajcarskiej pilki, bo bardzo przypomina mi ona grecka "obrona Czestochowy" . PRzegrali - trudno, plakac po nich nie bede.
JAk sie wezma w garsc to z grupy jeszcze moga wyjsc, choc Chile bedzie dla nich nielatwym przeciwnikiem.

Juz jutro niemiecki walec rozjedzie kolejna druzyne :twisted:
Dobrze, widze ze cie nie przekonam :) "Rinsiczku", niezle :D

Mysle, ze z Chille wygraja 2-0. Chyba, ze znowu nie dzwigna presji, ale na to bym nie liczyl.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Breslauer
Chuck Norris

Post autor: Breslauer »

Ja tam stawiam na Wybrzeże Kości Słoniowej :twisted:

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Przed mundialem pisałem o Hiszpanii i Brazylii jako głównych faworytach, a Niemcach i Anglikach w drugim rzędzie.
Po pierwszych meczach Niemcy są dla mnie murowanymi kandydatami do medalu.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

hehe odpaliłem w pracy na kompie tvp sport :0 Niestety nie mam głośników (ale przynajmniej nie będzie wuwuzeli :) koniec 1 poł 2:1 dla albicelesti.

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Nijlor pisze:Coś mi się zdaje, że prócz Ghany żaden zespół z Afryki nie wyjdzie z grupy....
Nigeria, Nigeria!
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

No jeden z lepszych meczy do tej pory. Pomimo, ze Argentyna cisnela to Korea sie nie poddawala i nie grala tak defensywnie jak nudni Szwajcarzy.
Dobry mecz.

Juz nie moge doczekac sie cwiercfinalu Argentyna- Niemcy.

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

W Fife albo ProEvo Korea by wygrała...

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Post autor: cobra651 »

Kołata pisze:W Fife albo ProEvo Korea by wygrała...
Statystyka 8)

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

no ja w pro załatwiłem koreańcami brazylię 3:0, na regularze co prawda, ale proffesional to tak naprawdę oszustwa i nie kręci mnie taka gra.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Francja :D :D :D

szczerze to jak nie wpuszcza Henry'ego (który wielkiej formy nie ma , ale i tak lepszą niż np. Anelka) i ogólnie cudownie się trenuje reprezentację to taki efekt jest.

Imo Irlandia grałaby lepiej na tych mistrzostwach niż żabojady

Awatar użytkownika
Grodzio
Chuck Norris

Post autor: Grodzio »

No i Mejico do przodu, choć pierwsza bramka wyglądała jakby była na spalonym, ale bądź co bądź do zera pojechali Francję.

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Haha, te MŚ zapowiadają się coraz lepiej :D
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

I dobrze, że Francuzów juz nie zobaczę, nigdy ich nie lubiłem .....

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Niemiecki walec zaraz rozjedzie Serbie!!! Do boju zdrajcy z Polski ;) :lol2:

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Nie zdrajcy tylko DoW :P Hehe znów będę oglądał bez głosu :)

ODPOWIEDZ