Wybory prezydenckie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Wybory prezydenckie
Ale ten negatywny nie jest tak zdyscyplinowany jak moherki, i kiedy my pojedziemy na wakacje to tu będzie kaczy przewrót. Tego się boje
Według najnowszego sondażu SMG/KRC dla TVN24 Korwin ma 4 miejsce po Napieralskim. Czyli z narodem nie jest jeszcze tak źle .
http://www.youtube.com/watch?v=AyGMWaomERQ
Skoro Kaczyński i Komorowski i tak mają wejść do drugiej tury, to po co na nich głosować?. Głos na nich oddany to włśnie głos zmarnowany.
http://www.youtube.com/watch?v=AyGMWaomERQ
Skoro Kaczyński i Komorowski i tak mają wejść do drugiej tury, to po co na nich głosować?. Głos na nich oddany to włśnie głos zmarnowany.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
no to i ja coś dorzucę
otóż po przeprowadzeniu, przyznaje się, niezbyt dogłębnej (głównie z powodu braku czasu i środków) analizie ustroju polskiego państwa doszedłem do wniosku że jest ono hybrydą socjalizmu z kapitalizmem
i nie było by w tym nic złego gdyby nie fakt że ta hybryda powstała na bazie najgorszych cech obu tych systemów
nad czym niezmiernie ubolewam
otóż po przeprowadzeniu, przyznaje się, niezbyt dogłębnej (głównie z powodu braku czasu i środków) analizie ustroju polskiego państwa doszedłem do wniosku że jest ono hybrydą socjalizmu z kapitalizmem
i nie było by w tym nic złego gdyby nie fakt że ta hybryda powstała na bazie najgorszych cech obu tych systemów
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Welcome to Europe.Zwolin pisze:no to i ja coś dorzucę
yeap? opps? that`s true or it`s sth new?
Wiesz ja doszedłem do tego już dawno. System gospodarczy który teraz mamy (nie mylić z ustrojem politycznym) to zwykły Leninowski NEP . Socjalizm już mieliśmy , teraz mamy hybrydę , może czas na kapitalizm ?Zwolin pisze:no to i ja coś dorzucę
Ja bym chętnie poszedł, ale niestety obecnie nie mieszkam w Warszawie . Jeśli za 1,5 roku UPR będzie robić konwenje wyborczą to powinieniem się pojawić .Kołata pisze:Dziś o 18:00 w Warszawie na Placu Zamkowym konwencja wyborcza JKM! Ja będę. Ktoś się wybiera?
Spoko relacja na You Tubie napewno pojawi się tutajUPRTV .Ingen175 pisze:Kurde, poszedłbym ale mam zajęcia dodatkowe. Fajnie by było jak by się ktoś poświęcił i nagrał to. Potem tylko wrzucić n youtube i byłoby ok.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2010, o 18:38 przez Tullaris, łącznie zmieniany 2 razy.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
Bardzo ciekawe porównanie, niedługo sie dowiemy że zyjemy w państwie totalitarnym. Szczena opada jak łatwo przychodzą niektóre przykłady.Wiem o co Ci chodziło ale nie nadużywajcie takich pojęćTullaris pisze:Wiesz ja doszedłem do tego już dawno. System gospodarczy który teraz mamy (nie mylić z ustrojem politycznym) to zwykły Leninowski NEP. .Zwolin pisze:
pozdro
A nie żyjemy , no przynajmniej w takim które zmierza do totalitaryzmu. Dzisiejsze rządy jak niegdyś naziści i komuniści powoli acz nieubłaganie starają się kontrolować każdy skrawek naszego życia i to niestety jest smutne . Najgorsze jest to, że za szwabskiej okupacji była większa wolność gospodarcza niż jest teraz .Duke pisze:niedługo sie dowiemy że zyjemy w państwie totalitarnym.
No proste że liberalizm był za szwabów. Oświadczenia że pracujesz często decydowało o uniknięciu komory
Nie tylko rzad zmierza do kontrolowania,koncerty,media jako oddzielna kategoria. Tylko ze to nie jest totalitaryzm a kolejny etap kapitalizmu.
Nie tylko rzad zmierza do kontrolowania,koncerty,media jako oddzielna kategoria. Tylko ze to nie jest totalitaryzm a kolejny etap kapitalizmu.
Też głosuję na JKM'a
PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs
Tak, ale jak chciałeś założyć byle jakąś działalność to nie miałeś z tym większego problemu .W przeciwieństwie do czasów obecnych.Duke pisze:No proste że liberalizm był za szwabów. Oświadczenia że pracujesz często decydowało o uniknięciu komory
Tak i wszystko to wina złych kapitalistów . Tyle, że u nas kapitalizmu nie ma, a póki co to rząd a nie koncerny nakazuje nam co mamy robić, a co nie i co wolno mówić, a co nie i co wolno kupić, a co nie.Duke pisze:Nie tylko rząd zmierza do kontrolowania,koncerty,media jako oddzielna kategoria. Tylko ze to nie jest totalitaryzm a kolejny etap kapitalizmu.
Przedarcie się przez państwową biurokracje, uzyskanie pozwoleń (w zależności od działalności) latanie po urzedach od Kajfasza do Annasza.Jasiuuu pisze:a co jest obecnie takiego problematycznego ?
W sondażu dotyczącym wyborów prezydenckich na stronach rmf24.pl p. Janusz Korwin-Mikke jest na trzecim miejscu z poparciem na poziomie 19%! Do tej pory w sondażu oddano prawie 29 tys. głosów.
Z kolei w sondażu wyborczym na stronach niezależnego serwisu finansowego stooq.pl p. Korwin-Mikke uzyskuje 25% głosów i drugą pozycję!
nie jest tak źle w porównaniu do innych krajów np USA i podatki ulgi też są wporządku , gadasz frazesami men : ]Przedarcie się przez państwową biurokracje, uzyskanie pozwoleń (w zależności od działalności) latanie po urzedach od Kajfasza do Annasza.
T
ale mogloby byc lepiej - np. skarbowka moglaby miec mniejsze uprawnienia, bo chwilami mozna sie zastanawiac, czy w Polsce wciaz obowiazuje domniemanie niewinnosci .
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Niesamowite...zaraz wyjdzie na to, że będzie w drugiej turze.Tullaris pisze:W sondażu dotyczącym wyborów prezydenckich na stronach rmf24.pl p. Janusz Korwin-Mikke jest na trzecim miejscu z poparciem na poziomie 19%! Do tej pory w sondażu oddano prawie 29 tys. głosów.
Z kolei w sondażu wyborczym na stronach niezależnego serwisu finansowego stooq.pl p. Korwin-Mikke uzyskuje 25% głosów i drugą pozycję!
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
To, że jest lepiej w porównaniu do pogrążonych po uszy w długach USA, mnie jakoś nie pociesza. A w takich niby komunistycznych Chinach łatwiej jest założyć firmę niż u nas. Idźmy za tymi co idą do przodu, a nie co stoją w miejscu.Jasiuuu pisze:nie jest tak źle w porównaniu do innych krajów np USA i podatki ulgi też są wporządku , gadasz frazesami men : ]
Żebyś się nie zdziwił .Grand Admiral Thrawn pisze: Niesamowite...zaraz wyjdzie na to, że będzie w drugiej turze.