Chaotyczne malowanki Norba
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Nice ,
Bardzo dobre malowanie, fajny freehand a do tego unikalne modele herosów.
Ogólnie widać że starałeś się dopieścić szczegóły i wyszło to zdecydowanie na duży "+".
Jedynie do czego się można przyczepić to fotki (robiłeś je przy sztucznym świetle, prawda?), wyszły jakieś takie pomarańczowe, przez co nie widać dokładnie odcieni
Bardzo dobre malowanie, fajny freehand a do tego unikalne modele herosów.
Ogólnie widać że starałeś się dopieścić szczegóły i wyszło to zdecydowanie na duży "+".
Jedynie do czego się można przyczepić to fotki (robiłeś je przy sztucznym świetle, prawda?), wyszły jakieś takie pomarańczowe, przez co nie widać dokładnie odcieni
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Najlepiej żebyś popróbował robić fotki przy świetle dziennym, na parapecie przy jakimś dużym oknie. Wtedy nie trzeba się zbytnio bawić z jakimiś balansami bieli i innymi pierdołami czy to w aparacie czy w photoshopie.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
popracuj nad fotkami bo na tych prawie nic nie widac bardzo fajny hero na screemerze ale malo tzeenchowy a pewnie za takiego ma robic... reka jest od maga?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Paski muszą być, niestety
A czarne bo to taki klasyk sado maso.
Robiłem przy dziennym ale mam drzewa za oknem i cień w mieszkaniu, tak że w południe musiałem doświetlić.
Ale powalczę z tym tematem jeszcze. Nie wyostrzyłem niczego właśnie, po wrzuceniu na photobucket taki efekt się pojawił. Nie mam pojęcia dla czego. Na dysku u siebie nie mam tego.
W każdym razie dziękuję za rady i opinie.
A czarne bo to taki klasyk sado maso.
Robiłem przy dziennym ale mam drzewa za oknem i cień w mieszkaniu, tak że w południe musiałem doświetlić.
Ale powalczę z tym tematem jeszcze. Nie wyostrzyłem niczego właśnie, po wrzuceniu na photobucket taki efekt się pojawił. Nie mam pojęcia dla czego. Na dysku u siebie nie mam tego.
W każdym razie dziękuję za rady i opinie.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Cała Twoja armia miażdży system Prace fenomenalne czekam aż wrzucisz hellcanon, bo to jest perełka w Twojej armii i IMO najlepiej pomalowany LT jaki widziałem na żywo w życiu
pozdro
pozdro