Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010

Post autor: Ziemko »

Smieje sie ;) Chociaz Klosego frajera nie trawie na maxa, jak kiedys dziennikarzowi Pilki Noznej powiedzial, ze nie udziela wywiadow po polsku... Sprzedawczyk jeden.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Klose tak, ale Podolski jest spoko :) Mam nadzieję, że już takich błędów PZPN nie popełni.... Ale ja kibicuję dziś Serbom, bo mam fajnego kolegę ze studiów (pozdro Milos :)
Ostatnio zmieniony 18 cze 2010, o 10:57 przez Nijlor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

no co, Ale Olisabebe to cacy był co?
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Imho jest zenujacym zamiast szukac u siebie zawodnikow inkorporowanie tych z innych nacji.

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

Dlatego dobrze że Francja odpadła :P Ciężko ich teraz nawet żabojadami nazwać :mrgreen:

Awatar użytkownika
jachu_ka
Chuck Norris

Post autor: jachu_ka »

Ziemko pisze:Smieje sie ;) Chociaz Klosego frajera nie trawie na maxa, jak kiedys dziennikarzowi Pilki Noznej powiedzial, ze nie udziela wywiadow po polsku... Sprzedawczyk jeden.
A słyszałeś kiedyś jak on dobrze po polsku mówi? Z grubsza to tak, jakby ktoś poprosił np ciebie, żebyś udzielił wywiadu po litewsku.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Wiesz gdyby to byla prawda to spoko, ale czytalem kiedys artykul wlasnie o klose i podolskim, ze niemieccy pilkarze wkurzaja sie gdy ci we dwoch w szatni miedzy soba po polsku gadaja...

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

A może Guerreiro był ?? Chodzi mi o to, że chyba lepiej ściągać chłopaków z polskimi korzeniami niz naturalizować Brazylijczyków czy Nigeryjczyków....Spóźniłem się ;) Ziemko +1

Awatar użytkownika
jachu_ka
Chuck Norris

Post autor: jachu_ka »

Ziemko pisze:Wiesz gdyby to byla prawda to spoko, ale czytalem kiedys artykul wlasnie o klose i podolskim, ze niemieccy pilkarze wkurzaja sie gdy ci we dwoch w szatni miedzy soba po polsku gadaja...
Wiesz, z Niemcami od siebie z pracy też mogę o pracy i dupie Maryni po niemiecku pogadać, ale na wywiad bym się nie porwał, bo zrobiłbym z siebie głupka - kaleczę niemiłosiernie i wtrącam angielskie słówka. Rozmowa w szatni to jedno, wywiad to drugie.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Hehe niektórzy politycy gorzej od nich się w wywiadach prezentują /prezentowali.

Klose dostał czerwoną :)

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Post autor: Jacek_Azael »

Jest, kur...1-0 dla Serbów. Bardzo dobrze :wink:
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny...;-)"
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Post autor: LoudLord »

Ależ się dzieje, Serbowie walczą jak z partyzantką Tity - a obstawiałem łatwe zwycięstwo Giermanii 8)
Tak przy okazji najemników - nikt jakoś o Trochowskim nie pamięta, a i on jest przecież naszym eksportem ;)
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Ergofob pisze:Tak przy okazji najemników - nikt jakoś o Trochowskim nie pamięta, a i on jest przecież naszym eksportem ;)
A jak, mamy świetny sposób na produkcję znakomitych piłkarzy – wysyłamy niemowlaki do Niemiec, tam rosnąc kształcą się w wyższej kulturze piłkarskiej. Następnie jeżeli jest dobry to go Niemcy zachowują, jak słaby to się zastanawia nad tym czy jednak zagrać w jakiejś drużynie narodowej skoro go u siebie nie chcą…
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Jak narazie reszta świata i niemcy kontra serbia, 0-1

nic tak nie poprawia humoru jak przegrana niemców;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

ja kibicowałem polakom, fakt że wsparcie niemców mają ale to polacy. A tu serbowie ich biją.
Ja już nie wiem o co chodzi w tych mistrzostwach, korea płn. walczy ostro z brazylią, hiszpanie przegrywają ze szwajcarią, niemcy teraz z serbią. No lol, coś tu jest nie tak.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

No szkoda, te mistrzostwa sa dziwne...
Pechowa czerwona razem z golem to troche duzo jak na 2-3min ;)
Czy tylko ja mam wrazenie, ze sedzia tego meczu jest troche nie teges (chodzi mi rzucanie zoltych na lewo i prawo)

twardochleb
Chuck Norris

Post autor: twardochleb »

HAHAHAHA

MIAZGA Z LAMUSÓW NIEMCÓW

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

Nie tylko ty, sędzia jest walnięty, nie pamiętam meczu kiedy rozdawano by aż tyle tych kartek.
EDIT: Ale się wysiliłeś z tym komentarzem.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ty jestes lamus ;)

Awatar użytkownika
MARDUK
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MARDUK »

Sędzia komplikuje sprawy w grupie. Denne te mistrzostwa jak na razie. Dobre drużyny mają pecha a lewusy na fuksie z obrońcą włażą z piłką do bramki jak na meczu Hiszpania-Szwajcaria albo jak teraz te karki jak z rękawa od sędziego. Zrobił ukłon dla Serbów to było widać.

ODPOWIEDZ