Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010
Smieje sie Chociaz Klosego frajera nie trawie na maxa, jak kiedys dziennikarzowi Pilki Noznej powiedzial, ze nie udziela wywiadow po polsku... Sprzedawczyk jeden.
Klose tak, ale Podolski jest spoko Mam nadzieję, że już takich błędów PZPN nie popełni.... Ale ja kibicuję dziś Serbom, bo mam fajnego kolegę ze studiów (pozdro Milos
Ostatnio zmieniony 18 cze 2010, o 10:57 przez Nijlor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
no co, Ale Olisabebe to cacy był co?
Imho jest zenujacym zamiast szukac u siebie zawodnikow inkorporowanie tych z innych nacji.
A słyszałeś kiedyś jak on dobrze po polsku mówi? Z grubsza to tak, jakby ktoś poprosił np ciebie, żebyś udzielił wywiadu po litewsku.Ziemko pisze:Smieje sie Chociaz Klosego frajera nie trawie na maxa, jak kiedys dziennikarzowi Pilki Noznej powiedzial, ze nie udziela wywiadow po polsku... Sprzedawczyk jeden.
Wiesz gdyby to byla prawda to spoko, ale czytalem kiedys artykul wlasnie o klose i podolskim, ze niemieccy pilkarze wkurzaja sie gdy ci we dwoch w szatni miedzy soba po polsku gadaja...
Wiesz, z Niemcami od siebie z pracy też mogę o pracy i dupie Maryni po niemiecku pogadać, ale na wywiad bym się nie porwał, bo zrobiłbym z siebie głupka - kaleczę niemiłosiernie i wtrącam angielskie słówka. Rozmowa w szatni to jedno, wywiad to drugie.Ziemko pisze:Wiesz gdyby to byla prawda to spoko, ale czytalem kiedys artykul wlasnie o klose i podolskim, ze niemieccy pilkarze wkurzaja sie gdy ci we dwoch w szatni miedzy soba po polsku gadaja...
- Jacek_Azael
- Masakrator
Ależ się dzieje, Serbowie walczą jak z partyzantką Tity - a obstawiałem łatwe zwycięstwo Giermanii
Tak przy okazji najemników - nikt jakoś o Trochowskim nie pamięta, a i on jest przecież naszym eksportem
Tak przy okazji najemników - nikt jakoś o Trochowskim nie pamięta, a i on jest przecież naszym eksportem
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
A jak, mamy świetny sposób na produkcję znakomitych piłkarzy – wysyłamy niemowlaki do Niemiec, tam rosnąc kształcą się w wyższej kulturze piłkarskiej. Następnie jeżeli jest dobry to go Niemcy zachowują, jak słaby to się zastanawia nad tym czy jednak zagrać w jakiejś drużynie narodowej skoro go u siebie nie chcą…Ergofob pisze:Tak przy okazji najemników - nikt jakoś o Trochowskim nie pamięta, a i on jest przecież naszym eksportem
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
ja kibicowałem polakom, fakt że wsparcie niemców mają ale to polacy. A tu serbowie ich biją.
Ja już nie wiem o co chodzi w tych mistrzostwach, korea płn. walczy ostro z brazylią, hiszpanie przegrywają ze szwajcarią, niemcy teraz z serbią. No lol, coś tu jest nie tak.
Ja już nie wiem o co chodzi w tych mistrzostwach, korea płn. walczy ostro z brazylią, hiszpanie przegrywają ze szwajcarią, niemcy teraz z serbią. No lol, coś tu jest nie tak.
No szkoda, te mistrzostwa sa dziwne...
Pechowa czerwona razem z golem to troche duzo jak na 2-3min
Czy tylko ja mam wrazenie, ze sedzia tego meczu jest troche nie teges (chodzi mi rzucanie zoltych na lewo i prawo)
Pechowa czerwona razem z golem to troche duzo jak na 2-3min
Czy tylko ja mam wrazenie, ze sedzia tego meczu jest troche nie teges (chodzi mi rzucanie zoltych na lewo i prawo)
Ty jestes lamus
Sędzia komplikuje sprawy w grupie. Denne te mistrzostwa jak na razie. Dobre drużyny mają pecha a lewusy na fuksie z obrońcą włażą z piłką do bramki jak na meczu Hiszpania-Szwajcaria albo jak teraz te karki jak z rękawa od sędziego. Zrobił ukłon dla Serbów to było widać.