VC blog 27. 06 up str3
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: VC blog 4. 06 up
Heh no w zasadzie identyczny nie jest choc ni e ko końca kminie co z ta śniedzia nie tak nvm
A ten niebieski to jak przeczytałem gdzie indziej to żebym wiedział o co chodzi, faceci ograniczone rozróżnianie barw i takie tam?
Ale ale pieski mi oceniać bardzo proszę
pzd
A ten niebieski to jak przeczytałem gdzie indziej to żebym wiedział o co chodzi, faceci ograniczone rozróżnianie barw i takie tam?
Ale ale pieski mi oceniać bardzo proszę
pzd
podoba mi się świetlny refleks wokół oczu, aczkolwiek osobiście troszeczkę bym go jeszcze podkreślił rozjaśnił jeszcze bardziej. I u niektórych modeli dał kolor np zielony ? Zupelnie nie przemawia do mnie krew na broni. Ale to już tylko osobiste odczucie. Malowanie ogólnie spoko, widać że to duchy.
+1. Jak na czymś niematerialnym może osiąść krew?BuXi pisze:Zupelnie nie przemawia do mnie krew na broni. Ale to już tylko osobiste odczucie. Malowanie ogólnie spoko, widać że to duchy.
I również może jakieś inne kolory, np. od spodu zieleń, taka zgniła dałaby lepszy efekt? Ogólnie jest bardzo fajnie
Na fotach nie widać, ale metalowe elementy mają lekko metaliczny poblask, znaczy jakby były częściowo materialne czy coś Z początku miało być zupełnie metalowe ale uznałem ze za dużo roboty potem z bawieniem się światłem na nich. Krew racja tu wyszła nieszczególnie, płasko raczej. Najgorzej na beastmanie ale cóż zrobić
Tak wielokolorowe duszki z jakimiś fajnymi przejściami prezentowały by się na pewno lepiej, tyle ze do ogólnej koncepcji armi by to średnio pasowało
Hym a parę uwag do piesków z poprzedniej strony ktoś skrobnie?
pzd
Tak wielokolorowe duszki z jakimiś fajnymi przejściami prezentowały by się na pewno lepiej, tyle ze do ogólnej koncepcji armi by to średnio pasowało
Hym a parę uwag do piesków z poprzedniej strony ktoś skrobnie?
pzd
Mięsko jest ciemnoczerwone to tak BTW.
teraz ghule. Radości co niemiara bo wreszcie ładne klocek pomalowany. Do czego to doszło
Mają byc złe przegniłe i krwawe. Mylę ze mniej więcej się udało choć oczywiście da się z tych figsów o wiele więcej wyciągnąć
pzd
teraz ghule. Radości co niemiara bo wreszcie ładne klocek pomalowany. Do czego to doszło
Mają byc złe przegniłe i krwawe. Mylę ze mniej więcej się udało choć oczywiście da się z tych figsów o wiele więcej wyciągnąć
pzd
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Tak obleśnie pokrwawione, że aż ładne. Świetnie wyszła krew, wygląda jak pokryta water efectem.
Ja obstawiam błyszczący lakier. Swojego czasu malowałam krew przezroczystym lakierem do paznokci Efekt był taki samNaviedzony pisze:Świetnie wyszła krew, wygląda jak pokryta water efectem.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: