o ja pier...bem pisze: Niestety jak na skalę to te słoje są za grube.
moim zdaniem drewno w pyte
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
o ja pier...bem pisze: Niestety jak na skalę to te słoje są za grube.
Ślicznie dziękuje .Rakso_The_Slayer pisze:o ja pier... moim zdaniem drewno w pyte
Podkład Chaos black;Scorched brawn po całości; Dark flesh prawie po całości;Snakebite leather paski;następnie stopniowo do snejka dodaje Roting flesh+Bleached bone+Skull white;wszystkie warstwy na oko,bardzo rozwodnione.Mam nadzieję że pomogłem.tedzio pisze:Jak robiłeś te drewniane elementy (chodzi mi o tego kusznika i jego kuszę)?
Skały z korka .Pałki z wyprasek + GS.#helion# pisze:ten forest gump z kijami i baseball są genialni....jak robisz takie duże skały, gs czy coś innego
Trenuj .Pozdro.grab pisze:Brat , obniż poziom bo mi odskakujesz, a wiesz, że muszę być lepszy (oto teraz będzie trudno).
p.s. oczy wilka jakieś niedorobione...
No cóż, przed pinowaniem do podstawy wyglądał lepiej, użyłem innego drutu niż zwykle, bardzo sztywnego który nie pozostawił miejsca na błędy.Po doklejeniu zwyczajnie się odgiął .Jak uda mi się dostać go na chwilę z powrotem na pewno to poprawię.Skaven pisze:nie podoba mi się jego poza
Lampa pieruńska spartoliła skórę, oczy model ma paskudne (dwie malutkie kuleczki osadzone głęboko w oczodołach) zdjęcie też niestety nie pomaga (oczodoły są czerwone a nie niebieskie )puszkin pisze:słabo wycieniowane może za słabe kontrasty albo przez jakość zdjęcia trochę poprawek by trzeba było zrobić ew. nowe zdjęcie - najbardziej chyba efekt psują oczy
Bardzo surowa ocena, skorpion greena niestety nie posiadam, użyte zostały chaos black(podkład)>emerald green>snot green>goblin green>golden yellow>bleached bone.Co do warstw widocznych to zakładałem że przejścia mają być bardzo płynne, ogólnie pomysł na skórę wziąłem z arbuza.Przyjrzałem się dokładnie kulistemu owocowi i wpadłem na pomysł przełożenia wyglądu powłoki zewnętrznej na figurę.Szkoda że model nie broni się sam .Daw pisze: skórka tak mocno na skorpion green pojechana lecz szkoda, że widać tylko dwie barwy na tej skórze w dodatku kiepsko wycieniowane