kilka pytań o Chaos Dwarfy
Moderator: esgaroth
Re: kilka pytań o Chaos Dwarfy
a gdzie takie info znalazles?
i czy wiadomo na kiedy planuja go zrobic? i jeszcze jedno, czy sa juz jakies przecieki
i czy wiadomo na kiedy planuja go zrobic? i jeszcze jedno, czy sa juz jakies przecieki
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Hmm, nie wiem czy już to widzieliście, ale Scibor znów ostro zaatakował z figurkami do Chaos Dwarfów. Zrobił nam (mówie nam bo chyba wrócę do Chadeków i złoże na jego figurkach armie na nowo) lorda na taurusie : http://www.sciborminiatures.com/en_,mon ... php?id=919. Figurka zajebista, nie wiem jak wam ale mi się podoba. Wie ktos czy Scibor sprzedaje figurki również w złotówkach?
- gerald_tarrant
- Masakrator
no to szkoda
jeszcze pytanie do innych demon enginów:
-zakładam, że mogą normalnie deklarować flee? [charge reaction]
-czy po zebraniu się mogą strzelać?
jeszcze pytanie do innych demon enginów:
-zakładam, że mogą normalnie deklarować flee? [charge reaction]
-czy po zebraniu się mogą strzelać?
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
witam
wiem że tu są pytanie dotyczące bardziej rozkmin niż historii hadecji
ale skąd oni się wzięli? tak dokładniej, jaki bóg chaosu im patronuje, czemu czarują a normalne krasie nie? czy bullcentaury są połączeniem krasnali z centaurami, z kąd mają lammasu i tego dużego bulla?
jeśli można o odpowiedz
z góry dziękuję
pozdrawiam
wiem że tu są pytanie dotyczące bardziej rozkmin niż historii hadecji
ale skąd oni się wzięli? tak dokładniej, jaki bóg chaosu im patronuje, czemu czarują a normalne krasie nie? czy bullcentaury są połączeniem krasnali z centaurami, z kąd mają lammasu i tego dużego bulla?
jeśli można o odpowiedz
z góry dziękuję
pozdrawiam
- gerald_tarrant
- Masakrator
Żyrokopter w myśl 8ed to nie technologia, tylko gównoGrochu17 pisze:CHD mają jakieś odpowiedniki Żyrokopterów? Czy wcześniej spotkały Hashuta (jeśli tak się to pisze) i nie zdążyły poznać tej nowej technologii czy też zaniechały bawienia się z maszynami latającymi w powietrzu?
Tak ale to nie jest mechaniczne, tylko bardziej cielesne (o ile się nie mylę)Nijlor pisze:Mają coś lepszego, Taurusa i Lammasu
Nie chodziło mi o zastosowanie w grze ale o fluffgerald_tarrant pisze:Żyrokopter w myśl 8ed to nie technologia, tylko gównoGrochu17 pisze:CHD mają jakieś odpowiedniki Żyrokopterów? Czy wcześniej spotkały Hashuta (jeśli tak się to pisze) i nie zdążyły poznać tej nowej technologii czy też zaniechały bawienia się z maszynami latającymi w powietrzu?
- gerald_tarrant
- Masakrator
oj tam, kto by się fluffem przejmował...:pGrochu17 pisze:
Nie chodziło mi o zastosowanie w grze ale o fluff
- Andronicus
- Chuck Norris
Myślisz, że gdyby ludzie mieli skrzydła, budowali by samoloty? Po co chadekom żyrosy, skoro mają do swojej dyspozycji Taurusy i Lammasu?
wlasciwie to nie dokonca maja, Taurusy i Lammasu pozwalaja sie dosiadac tylko nielicznymAndronicus pisze:Myślisz, że gdyby ludzie mieli skrzydła, budowali by samoloty? Po co chadekom żyrosy, skoro mają do swojej dyspozycji Taurusy i Lammasu?
- Andronicus
- Chuck Norris
To oczywiste. Za ster takiego żyrokoptera też nie wpuszczą pierwszego lepszego chłystka