Empire greatswordzi up

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Re: Empire ..03.05.10 greatswordzi konwersje

Post autor: #helion# »

zgodzę się z Havelockiem, nie pasują mi tu w ogóle hełmy, może za wyjątkiem sztandarowego, mam 25 metalowych, są świetni, do nowych GS-ów nie jestem przekonany, jeśli pomalujesz odpowiedni, to może być niezły unit, trzymam kciuki
P.S. jestem zwolennikiem bardziej karnego wojska, a odchyły jakieś robię tylko przy Commandach (czyli pierwszy szereg) i główkach szeregowców, jakoś lepiej dla mnie wygląda taki Unit :wink:

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: patryk999 »

ok,na razie koniec o gs,do momentu aż wrzucę nowe foty.ide malować.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Dla mnie ok, czempion fajną ma pozycję :)

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Prawie skończeni
Obrazek
Obrazek

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Zacni :D Schludnie i czysto, idealnie na stół. Tylko czemu ten ostani ma niebieskie pióro i pochwę? Gryzie się trochę... :wink:

pzd

Awatar użytkownika
jurak
Kradziej

Post autor: jurak »

[-X pistolierzy tacy fajni i gs tez sie zapowiadali, tak gryzie mnie tylko; szare elemnty skorzane i sama skora, plus jakos mi nie pasi te pioro u 4 kolesia w 1szym szeregu.

generalnie fajnie, ciut ciut i bylo by bardzo fajnie :)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

zapowiada się bardzo ciekawie.

Piotrax - ten z niebieskim to szpieg z krainy deszczowców :shock:
Obrazek

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

w zasadzie to chciałem zobaczyć jak to wyglądać będzie z niebieskim,czerwony i zieleń w kółko.pomalowałem ich w jedną noc w sobotę,więc bardzo szybko,jak na mnie.najgorsze to to,że długo się zastanawiam co na jaki kolor.walnąłem je standartowo i tyle.cały hohland który pomalowałem razem spoko wygląda.największy urok wizualny młota jest w kupie...teraz to widzę.

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Zacne kolorki :) Bardzo fajnie wyszli.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
michnik000
Kretozord

Post autor: michnik000 »

Ogólnie GS bardzo mi się podobają :D
Tylko mam jedno ale.Czemu ten drugi od lewej trzyma w ręku runiczny kieł, to jakiś elektor czy Kurt Hellborg?
Ostatnio zmieniony 21 cze 2010, o 22:01 przez michnik000, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

Jak dla mnie to niektórzy są przesadzeni; na przykład ci z czaszkami na hełmach :? .

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Pierwszy od lewej(chyba sztandarowy)ten zaparty na mieczu wyszedł znakomicie,poza,hełm,płaszczyk bardzo dobre.Troszkę gorzej z trzecim od lewej(ten z sztyletem)wyszedł najsłabiej.Nogi troszkę za szerokie,czacha na hełmie nie bardzo pasuje,za dużo wieńców i sztylecik z przodu.Piórko w niebieskim kolorze,mimo iż troszku nie z tej bajki,wcale mi nie przeszkadza.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Fajna kolorystyka, schludne malowanie. Bardzo przyjemny oddział wyszedł, do gry jak znalazł :)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

bardzo ładnie wyszedł zielony, czerwony nieco marniej ale zielony odwraca uwage od czerwonego, więc nie widać że zielony lepiej i w sumie oba ładnie: i czerwony i zielony :wink: , chociaz niektóre czerwone są bardziej pomarańczowe pewnie malowałeś w oddzielnie i co innego wyszło

a tak serio to super wyszły =D>
]arrrr

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

Mnie również sie bardzo podoba. Ciekawa kolorystyka i schludne wykonanie. Nie specjalnie jest sie tu czego przyczepić.

ODPOWIEDZ