8 Edycja Warhammera (kontynuacja dyskusji) III

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Re: 8 Edycja Warhammera (kontynuacja dyskusji) III

Post autor: MAĆKO »

Sorry za ten book brety ale zawsze uważałem go za najlepszy book pod względem grafiki przez myśl by mi nie przeszło że jest taki stary:P

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

mam nadzieje że WE nie wyjdą wcześniej niż 2012 8)

Awatar użytkownika
theudulf
Chuck Norris

Post autor: theudulf »

MAĆKO pisze:Sorry za ten book brety ale zawsze uważałem go za najlepszy book pod względem grafiki przez myśl by mi nie przeszło że jest taki stary:P
Spoko ;) To było spowodowane znaczącą różnicą między 5 a 6 edycyjnymi figurkami, stare rysunki zupełnie nie pasowałyby do nowego wyglądu kropierzy bretońskich, chodzi mi głównie o to, że pojawiła się na nich "tarcza", do tego łucznicy i M@A stali się bardziej biedni i obdarci. Co ciekawe kolejny book do Bretki nie będzie już aż tak bardzo odświeżony, wiele identycznych rysunków zostanie na nowo wydrukowane, bo taką tendencję można zauważyć w wielu Abkach. Mnie się to osobiście nie podoba, ale cóż takie jest życie.

Zielonatrawa nie licz na to... ;) a czemu akurat 2012?:P
Największa maruda na Border Princes 8)

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

cynk dla ludzi z Wrocławia: w Pracowni Fantastycznej niedaleko pl. J.P.II jest nowy rulebook do obczajenia :wink:

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

YOU MUST CHOOSE WHICH LORE YOUR WIZARD WILL TAKE WHILE CREATING YOUR ARMY LIST.
Cytat z Warseera podobno znajduje się w RB tak więc skończy się wybieranie lora przed bitwą :mrgreen: np aha grasz WOCH to wezme sobie metal a jak grasz czym innym to fire :mrgreen:

Coraz bardziej mi się to podoba:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Post autor: tomekjar »

Przemcio251 pisze:
YOU MUST CHOOSE WHICH LORE YOUR WIZARD WILL TAKE WHILE CREATING YOUR ARMY LIST.
Cytat z Warseera podobno znajduje się w RB tak więc skończy się wybieranie lora przed bitwą :mrgreen: np aha grasz WOCH to wezme sobie metal a jak grasz czym innym to fire :mrgreen:

Coraz bardziej mi się to podoba:)
Potwierdzam, tak właśnie jest. W ogóle jakby ktoś miał pytania, to zapraszam do tematu o plotkach (ten "BEZ SPAMU" ;) ), chętnie odpowiem na jakieś pytania :D Ponadto można mieć max 1 taki sam czar w armii (nie liczą się zerówki z każdego Lore, czary dokupywane jak u nekromantów i sytuacje takie jak u ogrów, czy TK). Z drugiej strony coś ala kuźnia (d6 lub 2d6 (zależnie od Casting Value, są 2 opcje) hitów jak w kuźni) jest zerówką w Metalu...
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Tia ale ten czar jest dobry na WOC i Bretke a np na Skaveny czy VC to już nie specjalnie :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Breslauer
Chuck Norris

Post autor: Breslauer »

A czy modele Rat Ogrów będą nowe? :roll:

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: patryk999 »

Pewnie tak jak w skolpasie trol,2 czesciowy

kauczuk
Mudżahedin

Post autor: kauczuk »

jezeli ktos nie widzial to polecam mega promocje na nowy book 8ed wfb przedsprzedaz:

http://www.allegro.pl/item1091994963_wa ... zedaz.html

sklep z warszawy, polecony

cena tylko 163 zeta :)

Awatar użytkownika
amadeus
Mudżahedin

Post autor: amadeus »

sprawdzone dane?po ilosci komentarzy czuje jakas niepewnosc - a niejeden juz zakladal sztuczne konta na falszywe adresy i zbieral sie po 100 zamowieniach...jezeli to Twoj sklep i reczysz za jakosc to przepraszam za pomowienia - chodzi mi tylko o to ze nie ma linku do sklepu czy czegos podobnego - no i te komentarze
Nie ma głupich pytań są tylko głupi ludzie...

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No właśnie też spostrzegłem tą aukcję i cena jest wysoce atrakcyjna =P~

kauczuk
Mudżahedin

to nie moj sklep. to sklep z ktorego kupowal moj znajmowy i poleca bo cena jest rewelacyjna na wszystkim
malo komentarzy bo nowy

zreszta jezeli ktos sie boi to polecam zakup z odbiorem i platnoscia przy odbiorze
albo zadzwonic do wlasciciela i wszystko sie okaze

Awatar użytkownika
amadeus
Mudżahedin

Post autor: amadeus »

wiesz to tylko taka ostroznosc - jezeli cena jest serio taka to moze zapodalbys linka do ich stronki?podejrzewam ze figsy tez musza miec strasznie tanio
Nie ma głupich pytań są tylko głupi ludzie...

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Podejrzewam, że to "sklep", sprzedają dużo, mają firmę, ale paragonów nie wystawią, bo na tym oszczędzają, dużo "sklepów" na Allegro tak robi. Strony też pewnie nie mają, a siedzibą jest dom kolesia prowadzącego sklep. Ale jak są solidni, to czemu nie?
Obrazek

kauczuk
Mudżahedin

fisow nie maja, tylko ksiazki i teraz jako pierwsze z wfb podrecznik
narazie na allegro sie rozkrecaja, ten sklep dopiero powstal, stronka sie robi jak slyszalem

jak sie boisz to poczekaj moze ktos z forum kupi to bedziesz widzial w komentarzach
zreszta maja platnosc allegro wiec mozesz bezpiecznie placic ;)

nie odbieraj tego jako jakies oszukiwanie, kupowalem juz tam z kumplem i wkleilem tutaj by inni tez skorzystali na innych aukcjach
kto z wawki to ma osobisty jesli woli, my tak robilismy
tomekjar pisze: ale paragonów nie wystawią, bo na tym oszczędzają, dużo "sklepów" na Allegro tak robi.
z aukcji:
DO KAŻDEJ PRZESYŁKI DOŁĄCZAM PARAGON NA ZAKUPIONY TOWAR

ale z tego co wiem to wlasnie taki poczatkujacy sklep jakich wiele jak go opisujesz :)

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Nie zauważyłem tego w opisie aukcji, pardon!
Obrazek

Awatar użytkownika
theudulf
Chuck Norris

Ja bym się skusił, ciekawe czy wystawiliby też templatki :P bo cena 163 złote jest BARDZO atrakcyjna :)

kauczuk
Mudżahedin

pytalem oto i maja byc

Awatar użytkownika
theudulf
Chuck Norris

Fajnie, to ja poczekam i zobaczę ogólną cenę :) Bo mam pomysł jak się upewnić czy to nasz towar, po prostu dopłacić do przesyłki za możliwość sprawdzenia jej przy listonoszu. Jak jest ok to bierzesz jak nie to nie. Kosztuje to 5 zł więc nie jest to dużo ;).

A tak ogólnie to się zastanawiam czy ward za MR będzie się dodawał do istniejącego warda bretończyków :) oddział z +3 do warda przeciw magii? Dla mnie bomba! :D

ODPOWIEDZ