8 Edycja Warhammera (kontynuacja dyskusji) III
Re: 8 Edycja Warhammera (kontynuacja dyskusji) III
Sorry za ten book brety ale zawsze uważałem go za najlepszy book pod względem grafiki przez myśl by mi nie przeszło że jest taki stary:P
Spoko To było spowodowane znaczącą różnicą między 5 a 6 edycyjnymi figurkami, stare rysunki zupełnie nie pasowałyby do nowego wyglądu kropierzy bretońskich, chodzi mi głównie o to, że pojawiła się na nich "tarcza", do tego łucznicy i M@A stali się bardziej biedni i obdarci. Co ciekawe kolejny book do Bretki nie będzie już aż tak bardzo odświeżony, wiele identycznych rysunków zostanie na nowo wydrukowane, bo taką tendencję można zauważyć w wielu Abkach. Mnie się to osobiście nie podoba, ale cóż takie jest życie.MAĆKO pisze:Sorry za ten book brety ale zawsze uważałem go za najlepszy book pod względem grafiki przez myśl by mi nie przeszło że jest taki stary:P
Zielonatrawa nie licz na to... a czemu akurat 2012?:P
Największa maruda na Border Princes
Cytat z Warseera podobno znajduje się w RB tak więc skończy się wybieranie lora przed bitwą np aha grasz WOCH to wezme sobie metal a jak grasz czym innym to fireYOU MUST CHOOSE WHICH LORE YOUR WIZARD WILL TAKE WHILE CREATING YOUR ARMY LIST.
Coraz bardziej mi się to podoba:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Potwierdzam, tak właśnie jest. W ogóle jakby ktoś miał pytania, to zapraszam do tematu o plotkach (ten "BEZ SPAMU" ), chętnie odpowiem na jakieś pytania Ponadto można mieć max 1 taki sam czar w armii (nie liczą się zerówki z każdego Lore, czary dokupywane jak u nekromantów i sytuacje takie jak u ogrów, czy TK). Z drugiej strony coś ala kuźnia (d6 lub 2d6 (zależnie od Casting Value, są 2 opcje) hitów jak w kuźni) jest zerówką w Metalu...Przemcio251 pisze:Cytat z Warseera podobno znajduje się w RB tak więc skończy się wybieranie lora przed bitwą np aha grasz WOCH to wezme sobie metal a jak grasz czym innym to fireYOU MUST CHOOSE WHICH LORE YOUR WIZARD WILL TAKE WHILE CREATING YOUR ARMY LIST.
Coraz bardziej mi się to podoba:)
Pewnie tak jak w skolpasie trol,2 czesciowy
jezeli ktos nie widzial to polecam mega promocje na nowy book 8ed wfb przedsprzedaz:
http://www.allegro.pl/item1091994963_wa ... zedaz.html
sklep z warszawy, polecony
cena tylko 163 zeta
http://www.allegro.pl/item1091994963_wa ... zedaz.html
sklep z warszawy, polecony
cena tylko 163 zeta
sprawdzone dane?po ilosci komentarzy czuje jakas niepewnosc - a niejeden juz zakladal sztuczne konta na falszywe adresy i zbieral sie po 100 zamowieniach...jezeli to Twoj sklep i reczysz za jakosc to przepraszam za pomowienia - chodzi mi tylko o to ze nie ma linku do sklepu czy czegos podobnego - no i te komentarze
Nie ma głupich pytań są tylko głupi ludzie...
to nie moj sklep. to sklep z ktorego kupowal moj znajmowy i poleca bo cena jest rewelacyjna na wszystkim
malo komentarzy bo nowy
zreszta jezeli ktos sie boi to polecam zakup z odbiorem i platnoscia przy odbiorze
albo zadzwonic do wlasciciela i wszystko sie okaze
malo komentarzy bo nowy
zreszta jezeli ktos sie boi to polecam zakup z odbiorem i platnoscia przy odbiorze
albo zadzwonic do wlasciciela i wszystko sie okaze
fisow nie maja, tylko ksiazki i teraz jako pierwsze z wfb podrecznik
narazie na allegro sie rozkrecaja, ten sklep dopiero powstal, stronka sie robi jak slyszalem
jak sie boisz to poczekaj moze ktos z forum kupi to bedziesz widzial w komentarzach
zreszta maja platnosc allegro wiec mozesz bezpiecznie placic
nie odbieraj tego jako jakies oszukiwanie, kupowalem juz tam z kumplem i wkleilem tutaj by inni tez skorzystali na innych aukcjach
kto z wawki to ma osobisty jesli woli, my tak robilismy
DO KAŻDEJ PRZESYŁKI DOŁĄCZAM PARAGON NA ZAKUPIONY TOWAR
ale z tego co wiem to wlasnie taki poczatkujacy sklep jakich wiele jak go opisujesz
narazie na allegro sie rozkrecaja, ten sklep dopiero powstal, stronka sie robi jak slyszalem
jak sie boisz to poczekaj moze ktos z forum kupi to bedziesz widzial w komentarzach
zreszta maja platnosc allegro wiec mozesz bezpiecznie placic
nie odbieraj tego jako jakies oszukiwanie, kupowalem juz tam z kumplem i wkleilem tutaj by inni tez skorzystali na innych aukcjach
kto z wawki to ma osobisty jesli woli, my tak robilismy
z aukcji:tomekjar pisze: ale paragonów nie wystawią, bo na tym oszczędzają, dużo "sklepów" na Allegro tak robi.
DO KAŻDEJ PRZESYŁKI DOŁĄCZAM PARAGON NA ZAKUPIONY TOWAR
ale z tego co wiem to wlasnie taki poczatkujacy sklep jakich wiele jak go opisujesz
Fajnie, to ja poczekam i zobaczę ogólną cenę Bo mam pomysł jak się upewnić czy to nasz towar, po prostu dopłacić do przesyłki za możliwość sprawdzenia jej przy listonoszu. Jak jest ok to bierzesz jak nie to nie. Kosztuje to 5 zł więc nie jest to dużo .
A tak ogólnie to się zastanawiam czy ward za MR będzie się dodawał do istniejącego warda bretończyków oddział z +3 do warda przeciw magii? Dla mnie bomba!
A tak ogólnie to się zastanawiam czy ward za MR będzie się dodawał do istniejącego warda bretończyków oddział z +3 do warda przeciw magii? Dla mnie bomba!
Największa maruda na Border Princes