Warsztat i galeria ARBAL'a (Coloured Dust) - EXECUTIONER
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Re: Orki by ARBAL (Orc Shaman) 26.06.2010
zdjęcia, zdjęcia! nie miniaturki! nosz ile można prosić
a szamanek spoko
a szamanek spoko
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Czysto ,schludnie ... mnie się podoba co prawda dodałby jeszcze tu i ówdzie rozjaśnienie albo dwa ...
Witam po przerwie
Sporo malowałem ale jak zawsze nie chciało się zrobić zdjęc...
Postanowiełm w całej armii zmeinić kolor brzegów podstawki z czarnego na brązowy i zdecydowanie poprawiło to ogólny wygląd.
Zdjęcia jak zwykle nie powalają ale lepszych nie jestem w stanie zrobić...
Na początek Wyvern, którego pokazywałem już prędzej, teraz cały skończony + zrobony Orc. Oczywiście skrzydła i Orc na magnesach.
Night Goblin na dużym squigu. Zawsze chciałem mieć ten model chociaż jest całkowicie niegrywalny, ale ma w sobie coś. Cztery wieczory pracy i jestem zadowolony z efektu. Pierwszy raz testowałem na nim farby Valejo i nowe washe GW. Washe bardzo posytywnie mnie zaskoczyły w porównaniu ze starą linią washy i inków.
Wkręciłem się troszke w WH40K, żęby pomalwoać coś innego.. zobaczymy co z tego wyjdzie
edit:
proszę zdjęcia zamiast linków do nich w postaci miniaturek a teraz czekam na opinie
Sporo malowałem ale jak zawsze nie chciało się zrobić zdjęc...
Postanowiełm w całej armii zmeinić kolor brzegów podstawki z czarnego na brązowy i zdecydowanie poprawiło to ogólny wygląd.
Zdjęcia jak zwykle nie powalają ale lepszych nie jestem w stanie zrobić...
Na początek Wyvern, którego pokazywałem już prędzej, teraz cały skończony + zrobony Orc. Oczywiście skrzydła i Orc na magnesach.
Night Goblin na dużym squigu. Zawsze chciałem mieć ten model chociaż jest całkowicie niegrywalny, ale ma w sobie coś. Cztery wieczory pracy i jestem zadowolony z efektu. Pierwszy raz testowałem na nim farby Valejo i nowe washe GW. Washe bardzo posytywnie mnie zaskoczyły w porównaniu ze starą linią washy i inków.
Wkręciłem się troszke w WH40K, żęby pomalwoać coś innego.. zobaczymy co z tego wyjdzie
edit:
proszę zdjęcia zamiast linków do nich w postaci miniaturek a teraz czekam na opinie
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2010, o 08:28 przez ARBAL, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo fajne czyste i schludne malowanie. Nad Wyvern w standardowych sprawdzonych kolorach, z fajna podstawka oczywiście. Purchawa za to bardzo mi sie spodobała niby nie ma nic wyróżniającego, ale no nie wiem ten model do mnie trafia, podobnie jak ty uważam, że ma to "coś" . Co do 40 tez sie wkręcam za sprawą DoW2 ostatnio nawet zakupiłem sobie dwa modele nad jednym juz siedzę. Zaraz nawet wrzucę wipa do galerii ot co Czym prędzej pokaż co tam namazałeś w tej 40 bom ciekaw
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Tiger Brown
- Kradziej
Bardzo, bardzo ładne, zwłaszcza wywerka mi się podoba.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
wystarczy kliknąć... no właśnie to zawsze jest problem, a jak jest tak jak teraz to wszystko jest git duże wyraźne zdjęcie i nie traci się czasu na klikanie... jak mam dziennie czasami tylko chwilę na przeglądnięcie forum to naprawę wkurzają mnie takie miniaturki albo linki do jakiegoś prto buckera itp a tak jak jest teraz to jest klasa i to nie sjest tylko moje zdanie
Squig rewelacyjnie pomalowany, bardzo fajna podstawka wywerna zresztą też! Brawo ARBAL czekam na więcej!
Squig rewelacyjnie pomalowany, bardzo fajna podstawka wywerna zresztą też! Brawo ARBAL czekam na więcej!