Giantslayer WIP - dodane foty

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Widziałem go dziś na żywo takoż, wygląda świetnie. Beczka jest mniejsza niż wydaje się na zdjęciu, a dodatkowo Wafi przykrył ją futrem i nie wali po oczach. Ogólnie bardzo fajna konwersja, teraz tylko włóż typkowi coś do łapy, pomaluj i bardzo silny zawodnik w majowym PMoTM gotowy :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

fakt - na żywo zyskuje

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

wafi pisze:Mial byc poszarpany i zniszczony. Taka moja wizja. W koncu to slayer, wlyczacy sie wszedzie i szukajacy smierci.
ok ja wszystko rozumiem, ale poszarpany plaszcz nie musi wygladac jak szmata. jesli dabmy o klimat to warto zauwazyc do czego ow plaszcz mial sluzyc. Albo dla poprawienia wygladu gdy jest ladny w miare czysty i najlepiej chawtowany zlota nicia albo dla ochrony przed deszczem czy owadami. do czego natomiast przyda sie plaszcz, ktory wyglada jak sito? Przeciez to tylko zawadza w nogi i smierdzi zapewne - lepiej wyrzucic. Taka jest moja wizja... o 2 w nocy 8)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Na żywo wygląda jeszcze lepiej. Ale zachwyt w moich oczach mówił chyba wszystko :)

Awatar użytkownika
wafi
Ortografailure

Post autor: wafi »

figurka - 18,50zl
green stuff - 45zl
zachfyt w oczach skavenblight - bezcenny
:D

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

GS na 45 zeta to kawał wielkości twojego wyrostka robaczkowego - na krasnalu jest ledwie na 2-3 zł

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

nie badz formalista... przeciez w kawalkach nie sprzedaja :P
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Post autor: syrius »

Wafi a kiedy konczysz z ta armia ? :P ! Bo, jakos sie rozpedzasz, az dziwne...
Perfidnie czekam, az utkniesz i Ci sie odechce :wink:

P.s. Oczywiscie, zycze powodzenia :) :P.

P.p.s. Krasnal fajny, ale dla mnie to raczej beczka pelna prochu gotowa wyleciec wraz ze swym slayerem w powietrze ;P

Awatar użytkownika
wafi
Ortografailure

Post autor: wafi »

syrius pisze:Wafi a kiedy konczysz z ta armia ? :P ! Bo, jakos sie rozpedzasz, az dziwne...
Perfidnie czekam, az utkniesz i Ci sie odechce :wink:

P.s. Oczywiscie, zycze powodzenia :) :P.

P.p.s. Krasnal fajny, ale dla mnie to raczej beczka pelna prochu gotowa wyleciec wraz ze swym slayerem w powietrze ;P
Wcale sie nie rozpedzam. Robie to wszystko w slimaczym tempie. Az zalosc troche bierze. No nic, ale jak skoncze, to bede mial ladnie wygladajaca, niedopuszczalna na turniejach armie :D
No, ale co tam, wazne zeby mi sie podobalo :P

Dobra w kazdym razie cyknolem foty tego slayera, po dodaniu skor itp. Teraz pozostala podstawka, wykonczyc bron i mozna malowac. Moze sie wyrobie do konca miesiaca ;)

Z pochodni zrezygnowalem, jednak bardziej podoba mi sie beczka piwa :P W koncu chlopaki, jak juz im sie trole skoncza, to musze sie czegos napic :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Włosy mu zmierzwiłeś czy mi się zdaje?
Jest świetny.

P.S. 20 maja a ja sobie przypomniałam o moim szczurku na Playmini :shock: już do niego lecę!

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

No teraz to ta figurka calkiem fajnie wygląda. beczka za bardzo już nie odstaje icałość fajnie sie komponuje :wink:
tylko małe ale bo te bronie od beastmenów tak średnio mi pasuja ale Ty robisz go według własnego gustu :lol:

całość na wielki +

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

DUuuuużo zyskał dzięki temu futerku :D
Broń oryginalna jak dla krasia, ale ogólnie figurka jest spoko 8)

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

Dużo dało to futro na beczce. No i mi jakoś tak średnio te nadziaki/czekany podchodzą. Al figs ogólnie spoko.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Figurka naprawdę świetna.
Chociaż dla mnie szanujący się slayer powinien machać większym odeń toporem :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Mnie sie beczka bardzo podobala, a teraz zanikla pod tym futrem ( fajnie zrobionym z tego co widze :) )

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

za bardzo nawalone tego futra
ja bym je dal raczej pod ta beczka ale juz chyba za puzno sprubuj cos z tym jeszcz zrobic

Awatar użytkownika
thral92
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: thral92 »

jak to jest giant slayer to dodaj mu jakies "pamiatki" po pobitych gigantach ;) figsa super, najbardziej spodobalo mi sie futerko i bron :)

ODPOWIEDZ