Giantslayer WIP - dodane foty
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Widziałem go dziś na żywo takoż, wygląda świetnie. Beczka jest mniejsza niż wydaje się na zdjęciu, a dodatkowo Wafi przykrył ją futrem i nie wali po oczach. Ogólnie bardzo fajna konwersja, teraz tylko włóż typkowi coś do łapy, pomaluj i bardzo silny zawodnik w majowym PMoTM gotowy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
ok ja wszystko rozumiem, ale poszarpany plaszcz nie musi wygladac jak szmata. jesli dabmy o klimat to warto zauwazyc do czego ow plaszcz mial sluzyc. Albo dla poprawienia wygladu gdy jest ladny w miare czysty i najlepiej chawtowany zlota nicia albo dla ochrony przed deszczem czy owadami. do czego natomiast przyda sie plaszcz, ktory wyglada jak sito? Przeciez to tylko zawadza w nogi i smierdzi zapewne - lepiej wyrzucic. Taka jest moja wizja... o 2 w nocywafi pisze:Mial byc poszarpany i zniszczony. Taka moja wizja. W koncu to slayer, wlyczacy sie wszedzie i szukajacy smierci.
pozdrawiam
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
nie badz formalista... przeciez w kawalkach nie sprzedaja
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Wafi a kiedy konczysz z ta armia ? ! Bo, jakos sie rozpedzasz, az dziwne...
Perfidnie czekam, az utkniesz i Ci sie odechce
P.s. Oczywiscie, zycze powodzenia .
P.p.s. Krasnal fajny, ale dla mnie to raczej beczka pelna prochu gotowa wyleciec wraz ze swym slayerem w powietrze ;P
P.p.s. Krasnal fajny, ale dla mnie to raczej beczka pelna prochu gotowa wyleciec wraz ze swym slayerem w powietrze ;P
Wcale sie nie rozpedzam. Robie to wszystko w slimaczym tempie. Az zalosc troche bierze. No nic, ale jak skoncze, to bede mial ladnie wygladajaca, niedopuszczalna na turniejach armiesyrius pisze:Wafi a kiedy konczysz z ta armia ? ! Bo, jakos sie rozpedzasz, az dziwne...
No, ale co tam, wazne zeby mi sie podobalo
Dobra w kazdym razie cyknolem foty tego slayera, po dodaniu skor itp. Teraz pozostala podstawka, wykonczyc bron i mozna malowac. Moze sie wyrobie do konca miesiaca
Z pochodni zrezygnowalem, jednak bardziej podoba mi sie beczka piwa W koncu chlopaki, jak juz im sie trole skoncza, to musze sie czegos napic
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
DUuuuużo zyskał dzięki temu futerku
Broń oryginalna jak dla krasia, ale ogólnie figurka jest spoko
Broń oryginalna jak dla krasia, ale ogólnie figurka jest spoko
Figurka naprawdę świetna.
Chociaż dla mnie szanujący się slayer powinien machać większym odeń toporem
Chociaż dla mnie szanujący się slayer powinien machać większym odeń toporem
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
za bardzo nawalone tego futra
ja bym je dal raczej pod ta beczka ale juz chyba za puzno sprubuj cos z tym jeszcz zrobic
ja bym je dal raczej pod ta beczka ale juz chyba za puzno sprubuj cos z tym jeszcz zrobic