Żeby obciachu nie byłoIddqd pisze: Niby ssą, a jednak zabronieni w turniejach. Paradoks
A tak serio weś podręcznik jeden drugi trzeci i porównaj sobie.Na statach i pkt zobaczysz dlaczego napisałem że ssą płeczkę:D
Moderator: Dibo
Żeby obciachu nie byłoIddqd pisze: Niby ssą, a jednak zabronieni w turniejach. Paradoks
Trudno jednak godzić się na ograniczenie zabawy z gry, bo ktoś inny ma Carsteina. Zasadzka daje fun, lepsze to niż typowa armia na parcie do przodu.CAR2N pisze:Niektorzy graja tym co im sie podoba , a nie tym czym latwiej wygrac
[/quote]Undead84 pisze:Żeby obciachu nie było
A tak serio weś podręcznik jeden drugi trzeci i porównaj sobie. Na statach i pkt zobaczysz dlaczego napisałem że ssą płeczkę:D
Mnie by nikt nie zmusil do zbierania figurek , ktorych klimat czy wyglad mi sie nie podobaIddqd pisze:Trudno jednak godzić się na ograniczenie zabawy z gry, bo ktoś inny ma Carsteina. Zasadzka daje fun, lepsze to niż typowa armia na parcie do przodu.CAR2N pisze:Niektorzy graja tym co im sie podoba , a nie tym czym latwiej wygrac
Jak masz na myśli special herosów to zapomnij że na 95% turniejach nimi zagrasz. Jak masz ochote graj sobie w domuIddqd pisze: Kończąc własną myśl mam nadzieję, że osoby odpowiedzialne za tworzenie nowego BP do 8mej edycji bardziej twórczo podejdą do tego tematu i wpierw ktokolwiek z nich spojrzy na balans bohaterów zwierzoludzi zanim napisze ban.
Zawsze mozesz isc pograc do jakiegos klubu/sklepu w sumie tak kuknalem sobie w AB-ka ,i taki khazrak za 270pkt jest lekko przegiety w porownaniu do zwyklego chociazby doomka , taurox tez (wychodzi tyle co doombull + przedmioty za 100pkt,ale ma +1T/+1A , nie wspominajac o zbroji oraz toporku).Iddqd pisze:Do gry w domu trzeba zaplecza (mieszkanie, stół, makiety) i znajomych z urlopem ugadanych na konkretną datę. Turniej jest zorganizowany, będę miał gotowe zaplecze, ludzi w jednym miejscu i armie których nie spotykam w grze ze znajomymi. Braknie mi tam ciekawej i nie przegiętej taktyki zasadzki, bo z powodu kilku przegiętych bohaterów spoza mojej armii, dostanę praktycznego bana na moją umiejętność armijną. Miodzio
Życie chłoszczeIddqd pisze:Do gry w domu trzeba zaplecza (mieszkanie, stół, makiety) i znajomych z urlopem ugadanych na konkretną datę. Turniej jest zorganizowany, będę miał gotowe zaplecze, ludzi w jednym miejscu i armie których nie spotykam w grze ze znajomymi. Braknie mi tam ciekawej i nie przegiętej taktyki zasadzki, bo z powodu kilku przegiętych bohaterów spoza mojej armii, dostanę praktycznego bana na moją umiejętność armijną. Miodzio
Raczej to pozostaje. Pytałem w poznanym klubie i oni nadal mają zamiar grać bez speciali mimo braku BP do ósemki, a mnie raczej wali zabawa w której się nie pobawię i będę się starał grać tam jedynie towarzysko mimo, że mało komu się chce tak grać.CAR2N pisze:Zawsze mozesz isc pograc do jakiegos klubu/sklepu
i śmierć od każdej szóstki, a modele będą zdejmowane z tyłu więc będą duże szanse mu ją wklepać.CAR2N pisze:taurox tez (wychodzi tyle co doombull + przedmioty za 100pkt,ale ma +1T/+1A , nie wspominajac o zbroji oraz toporku).
Jest proste i dosyc szybkie jak sie nie ma 10 lat vel problemow z uzyciem kalkulatora hehearcheolog pisze:odgrzewam, może ma już ktoś AB file do bestii składanie rozpisek z bookiem jakie jest wiecie sami
i mamy pseudo smoka tylko 1/2 słabszego niż normalny ale mamy
zamiast nabijać posty (260 w pare miechów bravo ) staraj sie pomagać a nie śmiecićCAR2N pisze:Jest proste i dosyc szybkie jak sie nie ma 10 lat vel problemow z uzyciem kalkulatora hehearcheolog pisze:odgrzewam, może ma już ktoś AB file do bestii składanie rozpisek z bookiem jakie jest wiecie sami
Daleko mi do nabijania postow ,ale skoro nie ma AB pliku to po co takie zapytanie , tym bardziej ,ze temat tego dotyczacy jest w innym podforum . Jakbym wiedzial jaki jest soft do napisania tego pliku to bym to zrobil , wiec moze znajdz taki sofcik do army buildera ;Parcheolog pisze:zamiast nabijać posty (260 w pare miechów bravo ) staraj sie pomagać a nie śmiecićCAR2N pisze:Jest proste i dosyc szybkie jak sie nie ma 10 lat vel problemow z uzyciem kalkulatora hehearcheolog pisze:odgrzewam, może ma już ktoś AB file do bestii składanie rozpisek z bookiem jakie jest wiecie sami