Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010

Post autor: Jacek_Azael »

Dalej Urugwaj!!!
Edit: Bardzo ładnie :wink:
Ghany mi szkoda, żeby nie było. Bardzo ciekawy mecz.
Ostatnio zmieniony 2 lip 2010, o 22:34 przez Jacek_Azael, łącznie zmieniany 1 raz.
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny...;-)"
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

No szkoda... :cry: Oby im Holandia dupe tak skopała....
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

K.... Nie ma sprawiedliwosci na swiecie. Mam nadzieje, ze Argentyna lub Niemcy rozgromia frajerow co udaja bramkarzy..... Zal.......

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Ręka Suareza >>>>>>>> Ghana

:lol2: :lol2: :lol2:

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

co za lipa ! a tak pięknie walczyli ; [
Obrazek
T

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

To sie nazywa prawdziwa walka i poswiecenie 8)

A co prawda to prawda, Holandia kontra Urugwaj bez Suareza w polfinale, to... 8)

:)

Awatar użytkownika
Młynek
Chuck Norris

Post autor: Młynek »

Ale mecz!!Szkoda Suareza, Urugwaj ma najlepszy atak tych mistrzostw już 6 goli obaj

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Ale z kim oni grali? Z żadnym bardzo mocnym zespołem, narazie mają bardzo łatwą drogę.

I mecz z Francją 0-0 (Francja słaba bo w dołku)
II mecz z RPA 3-0
III mecz z Meksykiem 1-0 (skromnie)
IV mecz z Koreą 2-1
V mecz z Ghaną 1-1; wygrana w karnych (na farcie wygrali)

Dopiero teraz będą mieli bardzo dobrego rywala i mam nadzieję, że dostaną ostro po dupie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

Panowie tak właśnie kur@@ umiera football , tak umiera Honor. Gdzie tu sprawiediwość , moralność czy godność!? Chyba mi nikt nie powie ,że wynik tego meczu jest fair , Ghana całą dogrywkę zdominowała urugwaj ,a większość meczu również nie miała sobie równych. Ku@@a!! Ja płaczę jedyny zespół grający sprawiedliwie , uczciwie , honorowo i ciekawie ( czy ktoś widział ,żeby jakaś Argentyna , Brazylia zagrała koyrtką z dośrodkowania tak jak Prince ? albo tak dryblowała , grała szybko itp.!>?) odpadł w istnie dobijający sposób.

GHANA BRAWO !!! Całe mistrzostwa wspaniale grali - taki prawdziwy , niczym nie wypaczoną piłkę i takie zespoły powinno się szanować i chwalić , bo naprawdę nie ma już takich drużyn o takim charakterze

Szkoda nadziei całej Afryki dla której Ghana była istnym symbolem sprawiedliwości na świecie i symbolem wyjścia Afryki z nędzy i ubóstwa...

szacunek dla [GHANY/b] i podziękownia za piękne i prawdziwe widowiska. Brawo.!
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Wynik był niesprawiedliwy, bo Ghana wyraźnie dominowała, ale respect dla Suareza. Zrobił to, co musiał, żeby drużyna przeszła dalej.
Gdyby sędzia miał jaja, to by gola uznał stwierdzając, że piłka minęła linię bramki (gorsze błędy się zdarzały).
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Zeppelin pisze:Panowie tak właśnie kur@@ umiera football , tak umiera Honor.
Honor umarł razem ze Szczerym w 2005 roku :lol2:
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

To jednak jest miks, myslalem, ze Urugwaj dostanie Argentyne lub Niemcy.
Oranje zmasakrowac te plewy!!!

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Jankiel pisze: Gdyby sędzia miał jaja, to by gola uznał stwierdzając, że piłka minęła linię bramki (gorsze błędy się zdarzały).
Gdyby sędzia miał jaja to by oszukiwał?
Ciekawe.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

Gyan to spieprzył i tyle... :( Ale ta naturalna i prawnie wytłumaczalna niesprawiedliwość mnie przytłacza. Ręce opadają :cry:

GHANA !!!
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Post autor: LoudLord »

Powiem szczerze - w finał wierzę :)
Wzmianka o Honorze skłoniła mię do wysłuchania składanki ska :D
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Gdyby sędzia miał jaja to by oszukiwał?
Ciekawe.
Oj tam, oj tam. Byłby to akt dziejowej sprawiedliwości. Gdyby nie zabronione zagranie, to by bramka padła i Urugwaj by wyleciał. I realizowałoby to dużo ważniejszą zasadą - łamanie reguł nie może przynosić korzysći.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

eee...... kto skasowal mojego ostatniego posta?! :evil:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Holandia winna wygrać z Urugwajem co najmniej 4:0(a najlepiej wpieprzyć im 7:0 jak Portugalia, Korei) i każdą bramę zadedykować Ghanie!!!

Iustitia est constans et perpetua voluntas ius suum cuique tribuendi

chyba Ulpian tak o rzecze :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Yudokuno pisze:eee...... kto skasowal mojego ostatniego posta?! :evil:
W panelu adm. mozna to sprawdzic, chociaz niezawsze pokazuje.

Awatar użytkownika
Dzidzia
Mudżahedin

Post autor: Dzidzia »

Właściwie dogrywka w meczu Uru-Ghana już z baśki wyłączała zwycięzce tego meczu w dalszej walce z Holendrami, taka smutna prawda niestety.
Wynik był niesprawiedliwy, bo Ghana wyraźnie dominowała, ale respect dla Suareza. Zrobił to, co musiał, żeby drużyna przeszła dalej.
Nie zgadzam się z tym. W pierwszej połowie urugwaj cisnął ich przez 30 min strasznie, potem ghana się obudziła, kilka ładnych akcji i fajny gol. W drugiej połowie dominowali Urusi zdecydowanie, mogło być spokojnie 2:1 dla urugwaju. Ghana faktycznie dominowała tylko w drugiej połowie dogrywki, więc no nie wiem czy taki to niesprawiedliwy wynik, wygrała drużyna, która miała trochę więcej szczęścia.

Co do Suareza to zgadzam się, spadłem z krzesła jak na powtórce ze zwolnieniem zobaczyłem jak on to odbił :lol2: Swoją drogą ma niezły refleks chłopak 8)
Panowie tak właśnie kur@@ umiera football , tak umiera Honor. Gdzie tu sprawiediwość , moralność czy godność!? Chyba mi nikt nie powie ,że wynik tego meczu jest fair , Ghana całą dogrywkę zdominowała urugwaj ,a większość meczu również nie miała sobie równych. Ku@@a!! Ja płaczę jedyny zespół grający sprawiedliwie , uczciwie , honorowo i ciekawie ( czy ktoś widział ,żeby jakaś Argentyna , Brazylia zagrała koyrtką z dośrodkowania tak jak Prince ? albo tak dryblowała , grała szybko itp.!>?) odpadł w istnie dobijający sposób.
Ghana miała sporo szczęścia, że wogóle z grupy wyszła. Ze Stanami też im szczęście dopisało poniekąd, teraz ich nieco opuściło, ot nie widzę jakiejś "jawnej niesprawiedliwości" w tym [-X I nie jestem taki do końca pewien czy oni tak super honorowo, uczciwie itd grają, kilka chamskich wyjątkowo fauli także mogliśmy oglądać w wykonaniu tej drużyny.

Dzisiaj szkopy mają pokazać Argentynie, gdzie ich miejsce, bo poza Messim i Tevezem tam nikt nie gra nic ciekawego:|

Pozdrawiam
Parravon pisze:
mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalary
Człowieku jaka " Flaing Skirmisza" #-o mają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.

ODPOWIEDZ