Edit: Bardzo ładnie

Ghany mi szkoda, żeby nie było. Bardzo ciekawy mecz.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Honor umarł razem ze Szczerym w 2005 rokuZeppelin pisze:Panowie tak właśnie kur@@ umiera football , tak umiera Honor.
Gdyby sędzia miał jaja to by oszukiwał?Jankiel pisze: Gdyby sędzia miał jaja, to by gola uznał stwierdzając, że piłka minęła linię bramki (gorsze błędy się zdarzały).
Oj tam, oj tam. Byłby to akt dziejowej sprawiedliwości. Gdyby nie zabronione zagranie, to by bramka padła i Urugwaj by wyleciał. I realizowałoby to dużo ważniejszą zasadą - łamanie reguł nie może przynosić korzysći.Gdyby sędzia miał jaja to by oszukiwał?
Ciekawe.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
W panelu adm. mozna to sprawdzic, chociaz niezawsze pokazuje.Yudokuno pisze:eee...... kto skasowal mojego ostatniego posta?!
Nie zgadzam się z tym. W pierwszej połowie urugwaj cisnął ich przez 30 min strasznie, potem ghana się obudziła, kilka ładnych akcji i fajny gol. W drugiej połowie dominowali Urusi zdecydowanie, mogło być spokojnie 2:1 dla urugwaju. Ghana faktycznie dominowała tylko w drugiej połowie dogrywki, więc no nie wiem czy taki to niesprawiedliwy wynik, wygrała drużyna, która miała trochę więcej szczęścia.Wynik był niesprawiedliwy, bo Ghana wyraźnie dominowała, ale respect dla Suareza. Zrobił to, co musiał, żeby drużyna przeszła dalej.
Ghana miała sporo szczęścia, że wogóle z grupy wyszła. Ze Stanami też im szczęście dopisało poniekąd, teraz ich nieco opuściło, ot nie widzę jakiejś "jawnej niesprawiedliwości" w tymPanowie tak właśnie kur@@ umiera football , tak umiera Honor. Gdzie tu sprawiediwość , moralność czy godność!? Chyba mi nikt nie powie ,że wynik tego meczu jest fair , Ghana całą dogrywkę zdominowała urugwaj ,a większość meczu również nie miała sobie równych. Ku@@a!! Ja płaczę jedyny zespół grający sprawiedliwie , uczciwie , honorowo i ciekawie ( czy ktoś widział ,żeby jakaś Argentyna , Brazylia zagrała koyrtką z dośrodkowania tak jak Prince ? albo tak dryblowała , grała szybko itp.!>?) odpadł w istnie dobijający sposób.
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza"mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalarymają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.