Cult of Nurgle Czyli DE Rince'a.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Cult of Nurgle Czyli DE Rince'a.
Nie przesadzajmy z tą inwencją, bo jeszcze wyjdą nam imperialny Delfy
W ramach joke'u.
W ramach joke'u.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Smoczek:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Fajny schemat kolorystyczny, szczególnie podobają mi się skrzydła Gadzina robi wrażenie
Uwagi: W kilku miejscach widać łączenia części z jakich składa się smok, na pierwszym zdjęciu ogon jest nienaturalnie powyginany (ale to pewnie wina zdjęcia), a na ostatnim zdjęciu widać krzywy drzewiec glewii bohatera.
Czarny patyk psuje nieco "estetykę" modelu, nie dało się osadzić go na jakiejś skale, albo na ogonie?
Uwagi: W kilku miejscach widać łączenia części z jakich składa się smok, na pierwszym zdjęciu ogon jest nienaturalnie powyginany (ale to pewnie wina zdjęcia), a na ostatnim zdjęciu widać krzywy drzewiec glewii bohatera.
Czarny patyk psuje nieco "estetykę" modelu, nie dało się osadzić go na jakiejś skale, albo na ogonie?
- michnik000
- Kretozord
Smoczek b.fajny tylko jedyne co mi się w nim nie podoba to ten jego pysk, za wąski jakiś taki
Z jakiej firmy on jest?
Bo pierwszy raz widzę taki model do gry.
Z jakiej firmy on jest?
Bo pierwszy raz widzę taki model do gry.
Zgadzam sie z Jankielem, ze pazury i kolce bija po oczach.
Skrzydla swietne, szczegolnie pomysl z tymi czerwonymi szramami.
Bardzo ladnie wyszedl stonowany pancerz lorda.
Co do samej figurki to takze uwazam, ze pysk troche za bardzo krokodylowaty.
Nie zmienia to faktu, ze praca prezentuje sie bardzo okazale.
Skrzydla swietne, szczegolnie pomysl z tymi czerwonymi szramami.
Bardzo ladnie wyszedl stonowany pancerz lorda.
Co do samej figurki to takze uwazam, ze pysk troche za bardzo krokodylowaty.
Nie zmienia to faktu, ze praca prezentuje sie bardzo okazale.
No, no...kurde niedawno nawet myślałem jak, by to wyszło, jak, by zrobić z DE Elfy chaosu...a tu proszę mamy Elfy chaosu kultu Nurgla Szczerze mówiąc to fajna odmiana ujrzeć takie DE, a nie takie standardowo fioletowe (nic do takich nie mam oprócz tego, że wszyscy je tak robią ) Naprawdę ZA*$^&sty pomysł
EDIT: Smoczek też kozacki
EDIT: Smoczek też kozacki
"JOIN OR DIE"
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Widziałem armię na turnieju, napiszę tylko -
ZDJĘCIA SĄ DO DUPY.
A, no i sztandar też mi sie nie podoba.
Co do reszty - brak mi słów.
ZDJĘCIA SĄ DO DUPY.
A, no i sztandar też mi sie nie podoba.
Co do reszty - brak mi słów.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Król Goblinów
- Wodzirej
jeden wspaniale pomalowany smok. duze gratzy- zastanawiałem się chwilę nad tymi czerwonymi szramami na skrzydłach ale.. nie, piękny jest