Zastanawiam się jeszcze nad kilkoma innymi rzeczami.
Ale to na forum może nie

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jako dziecko NIE, moja wyobraźnia sięga daleko w Pomrocznej - ale takich kwiatków już nie przetrawię - dowody, dowodyTomash pisze:Nie ma problemu. Firmy się rozliczają comiesięcznie. Wstąp do jakiejś i udając studentkę finansów albo innego podobnego kierunku zaproponuj darmowe poprowadzenie księgowości w ramach praktyki studenckiej. A wtedy... JAZDAAA!
Jak to było? "Gdybym jeszcze miał jakieś skrupuły, poczułbym się autentycznie winny"Kotlet pisze:Czemu wy tutaj piszecie,a nie na jakims czacie?To jest wfb forum chyba,a nie jakies pogawedki.Rozpe rzucic,o zasady sie pospierac czy cos,spamerzy.
To tak w razie gdybyś miał wątpliwości, TomkuKerim pisze:nic nie obiecuję, ale postaram się być na 16:00
Skavenblight, za to Ty wygladasz na sympatyczna, niesmiala dziewczyne, a nie na takiego wampa, sex-machine, na jaka sie kreujesz swoimi NIEKTORYMI wypowiedziami.Skavenblight pisze:
Kurde, Mate, tak naprawdę wyglądasz na sympatycznego faceta a nie playboya na miarę Haselhoffa na jakiego się lansujesz avatarkiem!
Wyposzczone germanistkiSkavenblight pisze:Tomash - głupoty gadasz, znalazłabym z 30 wyposzczonych germanistek z pierwszego roku, które poleciałyby na samo Twoje zdjęcie...
Sie wie ! Niesmialosc maleje wprost proporcjonalnie do ilosci spozytego alkoholu. Wszystkie kobiety tak mają...Skavenblight pisze:Bless - w sumie to mam dwoistą naturę... z nieśmiałością masz rację! Ale wszystko zależy od pewnych czynników![]()
Zaraza, tu nie chodzi o użalanie się na cokolwiek, bo przez te 23 lata zdążyłem już się pogodzić ze swoim wyglądemSkavenblight pisze:Tomash - głupoty gadasz, znalazłabym z 30 wyposzczonych germanistek z pierwszego roku, które poleciałyby na samo Twoje zdjęcie...ale wiem, że nie potrzebujesz ich do szczęścia
Ale z racji władania językiem rasy panów zdecydowanie pasują do BDSM.Tomash pisze:...Germanistki to nie kobiety, więc nie jestem zainteresowany*...