Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Po to mamy Płoty i Młoty, żeby odpocząć od rozpisek, zasad czy dywagacji "pałę czy dwuraka"
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Jako dziecko NIE, moja wyobraźnia sięga daleko w Pomrocznej - ale takich kwiatków już nie przetrawię - dowody, dowodyTomash pisze:Nie ma problemu. Firmy się rozliczają comiesięcznie. Wstąp do jakiejś i udając studentkę finansów albo innego podobnego kierunku zaproponuj darmowe poprowadzenie księgowości w ramach praktyki studenckiej. A wtedy... JAZDAAA!
Grande Pippo!!! Grande Meravigliosi!!!
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jak to było? "Gdybym jeszcze miał jakieś skrupuły, poczułbym się autentycznie winny"Kotlet pisze:Czemu wy tutaj piszecie,a nie na jakims czacie?To jest wfb forum chyba,a nie jakies pogawedki.Rozpe rzucic,o zasady sie pospierac czy cos,spamerzy.
Po to mamy ten temat, żeby się pochwalić, jacy jesteśmy "niezwykli" - poza ludzikami z metalu i plastiku widzimy jeszcze piękno, mamy pasje... jakie, to inna sprawa
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To tak w razie gdybyś miał wątpliwości, TomkuKerim pisze:nic nie obiecuję, ale postaram się być na 16:00
[przy okazji przypomniałam Ci, jak się nazywasz!]
Kurde, Mate, tak naprawdę wyglądasz na sympatycznego faceta a nie playboya na miarę Haselhoffa na jakiego się lansujesz avatarkiem!
Skavenblight, za to Ty wygladasz na sympatyczna, niesmiala dziewczyne, a nie na takiego wampa, sex-machine, na jaka sie kreujesz swoimi NIEKTORYMI wypowiedziami.Skavenblight pisze:
Kurde, Mate, tak naprawdę wyglądasz na sympatycznego faceta a nie playboya na miarę Haselhoffa na jakiego się lansujesz avatarkiem!
Oboje macie rację
A ja Matiemu zazdroszczę lansfoty, sam na zdjęciach zawsze wyglądam równie paskudnie co w realu
Dobranoc państwu. Chrrr...
A ja Matiemu zazdroszczę lansfoty, sam na zdjęciach zawsze wyglądam równie paskudnie co w realu
Dobranoc państwu. Chrrr...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Bless - w sumie to mam dwoistą naturę... z nieśmiałością masz rację! Ale wszystko zależy od pewnych czynników
Tomash - głupoty gadasz, znalazłabym z 30 wyposzczonych germanistek z pierwszego roku, które poleciałyby na samo Twoje zdjęcie... ale wiem, że nie potrzebujesz ich do szczęścia
Mate - bo ja dziś grzecznie w stroju egzaminacyjno-żałobnym byłam
[paskudy, nie zdążyłam się Wam pochwalić, że 5 dostałam i jestem o 1 egz. w tej sesji do przodu ]
Tomash - głupoty gadasz, znalazłabym z 30 wyposzczonych germanistek z pierwszego roku, które poleciałyby na samo Twoje zdjęcie... ale wiem, że nie potrzebujesz ich do szczęścia
Mate - bo ja dziś grzecznie w stroju egzaminacyjno-żałobnym byłam
[paskudy, nie zdążyłam się Wam pochwalić, że 5 dostałam i jestem o 1 egz. w tej sesji do przodu ]
Wyposzczone germanistkiSkavenblight pisze:Tomash - głupoty gadasz, znalazłabym z 30 wyposzczonych germanistek z pierwszego roku, które poleciałyby na samo Twoje zdjęcie...
No i gratuluję piąteczki
EDIT: Zmieniłem zdjęcie na avatarze, co by nie wyglądać jak jaki Hasselhoff ;P
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wyposzczone, bo faceci stanowią na tym kierunku jakieś 15% populacji, jak nie mniej. W dodatku ich liczba [jak i ogólna liczba germanistów] maleje z miesiąca na miesiąc, choć nikt ich jeszcze nie wyrzuca...
U nas mówią: "Śpieszmy się kochać germanistów, tak szybko odchodzą...".
Dziękuję za gratulacje, a wracając do tematu:
Jaki następny temat spotkania?
I kiedy ono będzie?
[prawie obiecuję zostać na nim do końca]
Mate, teraz też siebie nie przypominasz Beret Ci jakoś poczochrało
U nas mówią: "Śpieszmy się kochać germanistów, tak szybko odchodzą...".
Dziękuję za gratulacje, a wracając do tematu:
Jaki następny temat spotkania?
I kiedy ono będzie?
[prawie obiecuję zostać na nim do końca]
Mate, teraz też siebie nie przypominasz Beret Ci jakoś poczochrało
Rawr, no to ja już nie wiem, magiczne pudełko zwane aparatem kraść mi duszę i zmieniać oblicze najwyraźniej
Co do następnego spotkania to czekamy, Kerim!
PS: Skaven - teraz lepiej?? Ja już nie wiem, może jak robi się zdjęcie, to zmieniam się w kogo innego...
Co do następnego spotkania to czekamy, Kerim!
PS: Skaven - teraz lepiej?? Ja już nie wiem, może jak robi się zdjęcie, to zmieniam się w kogo innego...
Sie wie ! Niesmialosc maleje wprost proporcjonalnie do ilosci spozytego alkoholu. Wszystkie kobiety tak mają...Skavenblight pisze:Bless - w sumie to mam dwoistą naturę... z nieśmiałością masz rację! Ale wszystko zależy od pewnych czynników
Zaraza, tu nie chodzi o użalanie się na cokolwiek, bo przez te 23 lata zdążyłem już się pogodzić ze swoim wyglądemSkavenblight pisze:Tomash - głupoty gadasz, znalazłabym z 30 wyposzczonych germanistek z pierwszego roku, które poleciałyby na samo Twoje zdjęcie... ale wiem, że nie potrzebujesz ich do szczęścia
Chodzi o to, że niektórzy na fotach wychodzą dwukrotnie atrakcyjniej niż w rzeczywistości (bez urazy, Mate ) i trochę im tego zazdroszczę.
Germanistki to nie kobiety, więc nie jestem zainteresowany*
Chociaż może wreszcie bym się przełamał do tego języka i pocisnął ZMP, jak planowałem w liceum.
A tak poważnie: mogłoby być tych germanistek i 50, a ja i tak wolę pewną jedną studentkę architektury
* - to tylko żarcik taki, ja wcale tak nie uważam
A Ty, Mate, teraz wyglądasz na awatarze jak zaginiony gdzieś w górach Kaukazu piąty członek System Of A Down
Ale z racji władania językiem rasy panów zdecydowanie pasują do BDSM.Tomash pisze:...Germanistki to nie kobiety, więc nie jestem zainteresowany* ...
A licky boom boom down!!!