jurak pisze:Khumanor pisze:warhours
daj kolesia na juggera, powinienes sie wyklocic ze to /cavalry tt/
no cóż niestety nie jest cavalery ale monster cavalery co daje 1W więcej i 3D stopmy S5.. nie wiem jak z tym look outem

Moderator: JarekK
jurak pisze:Khumanor pisze:warhours
imo już nie chodzi o fun, czy nie fun, tylko o to, że bez BSB stajesz się free fragiemKhumanor pisze:
tak wiem że frenzy w takiej ilości bez BSB to ryzyko ale kto nie ryzykuje to nie ma fanu tylko suche przeliczeniamyślę też o maruderach z GW ale sam nie wiem niech na razie tak będzie ( niesamowite że ten kloc kosztuje 200pkt. ) może na samych maruderkach(?)
1w wiecej, a to mi nowosc (pewny jestes?Khumanor pisze:jurak pisze:Khumanor pisze:warhours
no cóż niestety nie jest cavalery ale monster cavalery co daje 1W więcej i 3D stopmy S5.. nie wiem jak z tym look outemnieważne i tak pkt. nie starczało
co z tego?szafa@poznan pisze:Rulebook zmienia jego kategorie na monstrous beast.
Staaary ogarnij się jakby to Rince powiedział. Wszystkie typy jednostek są zmienione przez RB, szafa ma tu absolutną rację. Temat czytają początkujący/lekko nieogarnięci i robicie im tylko mętlik w głowie... I zostaw helenke w spokoju bo ktoś robiący nowego polhammera może wpaść na świetny pomysł i faktycznie wprowadzić siłę 3 w uściśleniach... A co do looka juggera ma on w naszej armii go jedynie w dragonach i to wszystko w tym temacie.Przemcio251 pisze:Sorry ale to może tyczy demonów i ich kawalerii na Juggach... idąc tokiem twojego rozumowania należy stwierdzić, że helena strzela z siłą 3(9) bo w RB tak jest napisane
Przemcio251 pisze:nie jestem w żadnym klubie i nikogo nie wałuje stosując wasze zasady hellcannon powinien mieć siłę 3(9) bo tak napisali w RB część dotycząca mountów nie została wykreślona z AB więc powinna nadal obowiązywać... proste.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.