Z kolejnych szeregów jeden model może wypłacić tylko jeden atak. A więc 30 korsarzy wypłaci w sumie 20 ataków z tylnich czeregów + 30 ataków z pierwszego.Pastor pisze:I tutaj mam pytanie czy za 10osób w szeregu kolejny szereg otrzymuje atak?
Moderator: Yudokuno
Z kolejnych szeregów jeden model może wypłacić tylko jeden atak. A więc 30 korsarzy wypłaci w sumie 20 ataków z tylnich czeregów + 30 ataków z pierwszego.Pastor pisze:I tutaj mam pytanie czy za 10osób w szeregu kolejny szereg otrzymuje atak?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
no pewnie przecież Ty wiesz najlepiej, proponuję zgłoszenie Twojej kandydatury na LS, tam potrzebują ludzi bez najmniejszych wątpliwościRince pisze: W ogole tutaj chyba nie ma co dyskutowac.
Dokladnie i na moje wyjasnia to tak że jeśli centrum rzucenia czaru jest poza 12" hoteka ale obszar dzialania czaru wchodzi w te 12" to chotek działa.SexRocket pisze:a moim zdaniem w erracie jasno stoi ze hotek dziala TYLKO jesli spel jest targetowany 12" od wlasciciela hoteka, a faqu wyjasnia tylko problem czy hotek dziala na obszarowki
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Prosta zasada, najlepszą obroną jest atak! Wiec poprostu zabij go pierwszy albo unieszkodliwPedros pisze:Ma ktos jakikolwiek pomysl na Lore of Life i czar nr 6?
Dzis znow, mimo hoteka i feedback scrolla, dostalem czar z iffki i mi zginela duza czarodziejka i polowa oddzialu...
Nawet wrogi czarodziej nie zginal, a potem sie uleczyl za to, ze wszedl czar...
Da sie przed tym jakos zastawic/zablokowac? Ludzie grajacy lore of life sie kompletnie nie boja misscastow/ifek bo albo na 2+ zbijaja, albo sie potem ulecza.
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Widziałeś kiedyś Dark elfa przejmującego się naturą i życiem? leczącego zwierzaczki in inne stworzenia? NIE! Darki mają w głowie 3 rzeczy, śmierć, ból i UlthuanAndrzej pisze:Na szczęście HE nie mają takiego problemu![]()
Nie wiem jakie lory mogą brać DE, ale jeżeli mogą brać life, to obowiązuje zasada "ogień zwalczaj ogniem"![]()
Jeżeli nie można, to faktycznie jest to problem. Ale zawsze można zdispelowć ignorowanie miscastów i podstawić mu hoteka pod nos
jak dalej będziesz wierzył w taką chwalebną śmierć swojej armii, to w 1 dziesiątce mastera nigdy nie zagościszGarG pisze:Widziałeś kiedyś Dark elfa przejmującego się naturą i życiem? leczącego zwierzaczki in inne stworzenia? NIE! Darki mają w głowie 3 rzeczy, śmierć, ból i UlthuanAndrzej pisze: Na szczęście HE nie mają takiego problemu
Nie wiem jakie lory mogą brać DE, ale jeżeli mogą brać life, to obowiązuje zasada "ogień zwalczaj ogniem"
Jeżeli nie można, to faktycznie jest to problem. Ale zawsze można zdispelowć ignorowanie miscastów i podstawić mu hoteka pod nos
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
A tu Cie zdziwie bo dostajeMłody Pajak pisze:Nie dostaje się dodatkowego ataku.