Darmowy test na gejostwo:

Wydra Malal:

OWNED by Front Wschodni :p

więcej nie pokażę, bo to straszna gejoza i ktoś by się obraził jeszcze ;-p
Nie marudzić BejeRobson pisze:
turion masz racje tylko ze nasz wspolpasazer nas tak urzadzil
dziękiDalmar pisze:Nie marudzić BejeRobson pisze:
turion masz racje tylko ze nasz wspolpasazer nas tak urzadzilPojechałem Keeperem żeby potrenować przed ETC i jak się okazało że trafiłem na mirrora w 5 bitwie z Solem (identyczną rozpiską jak moja) i gra nie miała sensu
Pierwszy raz w życiu (na dobrze ponad 100 Masterów) zdarzyło mi się nie zagrać 5 bitwy i reszta z auta chiała jechać więc turniej skończyło się jak po bitwie 4.
Chciałem dodatkow podziękować Markowi Golanowi i Pająkowi za sędziowanie - to bardzo istotny element na Masterze, a był bez zarzutu - brawo Panowie. Jam wiem jaka to niewdzięczna praca więc tym bardzej wielkie![]()
![]()
czy dużo osób popiera tą opinię? ile procentowo mapek powinno zawierać tereny na środku stołu?Fisch pisze:Jeszcze tylko słowo krytyki: tereny były trochę patelniowate. Zero terenów na środku stołu. To dlatego tak wysoko było Imperium. Powinna być większa różnorodność. Tak samo wiele stołów miało symetryczne rozstawienie terenów
Cosmo pisze:...jedyna 'znizke' jaka udalo mi sie wynegocjowac z gosciem od basenu, to wlasnie kupsztal w sklepowym WC...
Patelnie.esgaroth pisze:czy dużo osób popiera tą opinię? ile procentowo mapek powinno zawierać tereny na środku stołu?Fisch pisze: Jeszcze tylko słowo krytyki: tereny były trochę patelniowate. Zero terenów na środku stołu. To dlatego tak wysoko było Imperium. Powinna być większa różnorodność. Tak samo wiele stołów miało symetryczne rozstawienie terenów
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Sam pamiętam jak na PGA chyba 3 lata też nie chciało ci sie grać 5 bitwy ze mną, bo była na zbyt niskim stole;)Dalmar pisze:Pierwszy raz w życiu (na dobrze ponad 100 Masterów) zdarzyło mi się nie zagrać 5 bitwy i reszta z auta chiała jechać więc turniej skończyło się jak po bitwie 4.