Nowe figurki skavenów w starterze 8 edycji
Moderator: Hoax
1) There will be a Skaven art book of sme sort, maybe even a Skaven Uniforms an Heraldry book.
Art book, magic deck, 6 blisters and 2 plastic boxes.
I pretty sure it was Harry who said he had seen a WIP Hellpit Abomination a while back
Would it be nice if there were two new character blisters, 1 a redux of an older model, and 1 a new character from the latest Skaven book
Also, I persume this confirms Tretch as a mini, as he was the new character in the latest Skaven book
Raczej się nie doczekamy tego, ktoś już widział karty dla beastów, nic nie zostało zmienione w tej kwestii...
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
ja nie wiem czy się zapowiada czy nie powtarzam co mi w GW powiedzieliVirgo pisze:Byłoby super, ale nie zapowiada się na to patrząc jak magia bestii pozostała bez zmian i nowe karty z magią do demonów też chyba są takie same...TakKefas pisze:zaraz zaraz czy dobrze kminie? ma być 2wave skavenów oprócz tych ze startera?
z tego co widzę w newsletterze, to szczurki mają ręce osobno, nie są jednoczęściowe.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... rtarXL.jpg
Trochę... chyba zbyt ludzkie te ręce są.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
dobre są, szczury mają malutkie palceMac pisze:http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... rtarXL.jpg
a nie palce pianisty jak u starych clanratów, 5 małych ogonów z dłoni
-
- "Nie jestem powergamerem"
Mu raczej chodzi o pomalowanie tych rąk ,a nie o wygląd.
Mi starter tak sobie się podoba mamy tu 40 clantatów dwa oddziały wsparcia które są po prostu świetne ale brakuje mi tu np. globadierów czy censerów z 5-6 zamiast np.tych 2 szczurogrów.
Mi starter tak sobie się podoba mamy tu 40 clantatów dwa oddziały wsparcia które są po prostu świetne ale brakuje mi tu np. globadierów czy censerów z 5-6 zamiast np.tych 2 szczurogrów.
Powrót WE
-
- "Nie jestem powergamerem"
według fluffu u mnie nie
Powrót WE