Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Fakt, ze ten biust nie za fajny. Malo jedrny... Ale to juz nie moja wina.Mate pisze:Jeżeli to ma się nadal nazywać panienka, zrób wypełnienie sili, eee, GSem!
Nie masz Ws6, jak ta tancerka.Tomash pisze: Wypowiedziałbym się na temat trzymania w ten sposób prostego miecza jak to coś trzyma w prawej ręce, ale...
I to bedzie chyba najwiekszy problem, bo mam strasznie malo czasu teraz...Tomash pisze: Tylko jeszcze się w dedlajnie zmieść
Ok, rozumiem realizm. W takim razie uznajmy, ze to miecze ihrimilarowe (czy jak to sie tam nazywalo...). No, wiecie... z tego metalu, co dragon prinsi maja bardingi. Ultra lekki metal nie z tej ziemii. I od razu relizm magiczny zostaje zachowany.Kerim pisze: skoro nalegasz - dance z ciężkim mieczem jest dziwny,
Slusznie prawisz, Kołata.Kołata pisze:Powiem krótko - na tych zbliżeniach mieczyki mogą się wydwać za duże, a kulki za okrągłe, ale na żywo figurka miażdży. Zresztą zazwyczaj tak jest, że w rzeczywistości figsy są sporo ładniejsze niż na fotach. Tak naprawdę to ten konkurs to BestFotoOfPlayMiniOfTheMonth
dobre rzeczy sie chwali, a za złe krytykujeSiasek pisze:neiwierze wlasnym oczomRoman kogos pochwalił
Co do biustu to można przecież szybciutko zrobić ładne wypełnienie zielonym, zajmie chwilę a poprawi wrażenie ogólne (nie chodzi oczywiście o cycki w miseczce DD, ale jakieś C mile widzianebless pisze:Fakt, ze ten biust nie za fajny. Malo jedrny... Ale to juz nie moja wina.Mate pisze:Jeżeli to ma się nadal nazywać panienka, zrób wypełnienie sili, eee, GSem!
Ok, rozumiem realizm. W takim razie uznajmy, ze to miecze ihrimilarowe (czy jak to sie tam nazywalo...). No, wiecie... z tego metalu, co dragon prinsi maja bardingi. Ultra lekki metal nie z tej ziemii. I od razu relizm magiczny zostaje zachowany.
Jak juz wspomnialem - psiknieta podkladem. Koniec poprawek. Nigdy nie jest idealnie i zawsze cos mozna poprawic, a tu czas nagli.Mate pisze: Co do biustu to można przecież szybciutko zrobić ładne wypełnienie zielonym, zajmie chwilę a poprawi wrażenie ogólne (nie chodzi oczywiście o cycki w miseczce DD, ale jakieś C mile widziane
Ej, to moze i sa odludki, ale nie rob z nich jakichs savage orkow ! Ostatecznie to potomkowie highelfow. Moze zostaly im w spadku jakies miecze. Na pewno maja tez jakis handel ze swiatem zewnetrznym (moze i ograniczony, ale zawsze). Sorki, ale kompletnie nie przekonuja mnie, a wrecz smiesza, Lesne Elfy (a widzialem takie) walczace drewnianymi mieczami... Taki orez nadaje sie dla dzieci do cwiczen a nie dla wojownika do walki.Mate pisze: Co do metali, to zdawało mi się, że a Athel Loren takowe nie występują![]()
ktos, kto trzymał by szablę do walki głownią w dół zabił by przciwnika śmiechem.Tomash pisze:Znaczy, tak mogłyby być trzymane np. szable. .
Nie chciałem tak okrutnie komentować konwersjiKerim pisze:ktos, kto trzymał by szablę do walki głownią w dół zabił by przciwnika śmiechem.