![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
argumentu z boxową podstawką użyłem bo taaaaak często się on przewijał przecież (zdecydujcie się wreszcie
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
i jak sam zauważyłeś- pumpa na rydwanowej- dlacego? bo w booku jest takie zdjęcie. ale gramy na 50x50, si?
3meczka,KG
Moderator: Kołata
Yahoo82 pisze: Przykład - gram na 2,5k wybierając 2 great szamanów orkowych - 2 czary muszą się powtórzyć! No i co później? Nie moge każdym z nich spróbować rzucić stopy?
Oi,Pocisk pisze:Gdzie dokładnie to jest napisane?Yahoo82 pisze:Waaagh w 8ed nie działa na maszyny więc rzucasz go spokojnie nie martwiąc się o załogantów.
I just called GW cust. service in US. I asked the question. They say that it's not covered in the FAQ, but here is what they said:
The rules state that crew would leave war machines to run out. Crew are only wound markers to war machines. The war machine stays put and so does the crew.
I also asked if adding a bully to a war machine increased the number of wounds it had. The guy said YES.
a wiesz ze to jest mysl? tylko trzeba by dac naprawde duzo swoich .i to duzo duzo, zeby wszystko zgony naszcyh szeregowcow przyjmowac ze spokojem i nadal napierdalac , to znaczy napierac, w stylu " ty mi 10 gobo albo 5 orkow a ja ci 1 i i tak bede na +."quas pisze: a ja tam bede dawal jak najmniej w herosach. trzeba dac Ld,trzeba wziasc bsb
reszta to juz detale-> te 3-4 ataki z 5-6S sie rozmywaja wsrod wiaderka atakow reszty ekipy.