Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
to samo chciałem zauważycataman pisze:Te dzieła to raczej w niewielkim stopniu zasługa farbek
Jasne, że w niewielkim. Może pokusimy się o translację na kolory Citadel?Jagal pisze:to samo chciałem zauważycataman pisze:Te dzieła to raczej w niewielkim stopniu zasługa farbek
Dla mnie również dwójka rządzi. W pierwszej chwili pomyślałem nawet, że to zdjęcie było robione w świetle SłońcaMuK pisze:Figsa nr 2 to po prostu miazga, czy ktoś jeszcze zauważył, że ona stoi w cieniu i tylko kawałek ziemi + szaty jest oświetlony ?
Nie, nie łudzę się ale znajomość składników jest dobrym punktem wyjścia do zmotnowania czegokolwiek. Jeśli tylko mam okazję to pytam jakimi kolorami uzyskano dany efekt, gdyby nie, pewnie do dzisiaj uzywałbym inków na jednym kolorze, a za szczyt możliwości uważał zdjęcia z kodeksów WFBataman pisze:nie wiem czy Cie dobrze zrozumiałem, ale czy Ty naprawdę się łudziśz, że kupujesz sobie dowolną triadę i wychodzą Ci takie doskonałe kolorki??Może pokusimy się o translację na kolory Citadel?
Numer 2 - Derek Schubert - maluje trochę dla Reapera, jego nazwisko przewija się równiez przy okazji Gen Con Indy ale nie wiem nic więcejSiasek pisze:eee... czy ktos mi powie kto to malował? zatkało mnie. nr. 2 jest neisamowityy