REAPER Con 2007 - Painting Contest
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
REAPER Con 2007 - Painting Contest
http://reapermini.com/ReaperCon#Paint_C ... 07_Winners - Niesamowite figurki w całkiem ładnej oprawie, fanem tych figsów jestem akurat od lat ale jeśli to wszystko jest malowane MSP coraz bardziej przekonuję się do tych farbek
to samo chciałem zauważycataman pisze:Te dzieła to raczej w niewielkim stopniu zasługa farbek
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jasne, że w niewielkim. Może pokusimy się o translację na kolory Citadel?Jagal pisze:to samo chciałem zauważycataman pisze:Te dzieła to raczej w niewielkim stopniu zasługa farbek
Numer 2 na mnie też robi największe wrażenie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A Ty co, homofobka jakaś?
Natomiast co do tematu: mistrzostwo wszechświata.
A farbki Reaper MSP są naprawdę prześwietne i jasne, że te prace się same nie pomalowały. Ale dobry warsztat to podstawa. Spróbujcie pomalować figurkę na dobrym poziomie pędzlami Citadel
Natomiast co do tematu: mistrzostwo wszechświata.
A farbki Reaper MSP są naprawdę prześwietne i jasne, że te prace się same nie pomalowały. Ale dobry warsztat to podstawa. Spróbujcie pomalować figurkę na dobrym poziomie pędzlami Citadel
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Na pierwszym NMM jest trochę kulawy (jak na poziom całej reszty). Figsa nr 2 to po prostu miazga, czy ktoś jeszcze zauważył, że ona stoi w cieniu i tylko kawałek ziemi + szaty jest oświetlony ? Nr 3 też jest spoko, kwiaty całkiem pasują i zwracają uwagę.
Dla mnie również dwójka rządzi. W pierwszej chwili pomyślałem nawet, że to zdjęcie było robione w świetle SłońcaMuK pisze:Figsa nr 2 to po prostu miazga, czy ktoś jeszcze zauważył, że ona stoi w cieniu i tylko kawałek ziemi + szaty jest oświetlony ?
Efekt cienia i slonca na focie nr 2 miazdzy....
- swieta_barbara
- habydysz
Jakas sciema. Tak sie nie da malowac (mowie o nr2).
eee... czy ktos mi powie kto to malował? zatkało mnie. nr. 2 jest neisamowityy
Nie, nie łudzę się ale znajomość składników jest dobrym punktem wyjścia do zmotnowania czegokolwiek. Jeśli tylko mam okazję to pytam jakimi kolorami uzyskano dany efekt, gdyby nie, pewnie do dzisiaj uzywałbym inków na jednym kolorze, a za szczyt możliwości uważał zdjęcia z kodeksów WFBataman pisze:nie wiem czy Cie dobrze zrozumiałem, ale czy Ty naprawdę się łudziśz, że kupujesz sobie dowolną triadę i wychodzą Ci takie doskonałe kolorki??Może pokusimy się o translację na kolory Citadel?
Numer 2 - Derek Schubert - maluje trochę dla Reapera, jego nazwisko przewija się równiez przy okazji Gen Con Indy ale nie wiem nic więcejSiasek pisze:eee... czy ktos mi powie kto to malował? zatkało mnie. nr. 2 jest neisamowityy
Numer 1 - Doug Jones - jeśli ktoś chce policzyć jego Golden Daemony jego sprawa, ja po 1, 2, 3, 4, 5, sześciu straciłem rachubę
Numer 3 - Marike Reimer - sztabowa malarka Crocodile Games, zdobywczyni m.in. GD, BIS Dark Sworda czy głównych nagród Gen Con Indy (ta dioramka zapiera dech). Jej stronka http://www.destroyerminis.com/
Jak Derek Schubert to wszystko jasne, to reaperowy wymiatacz stawiany na równi z Anne Foerster. Która w konkursie udziału nie wzięła chyba wyłącznie z przyzwoitości (naczelna malarka Reapera i twórczyni linii farbek Reaper MSP).
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny