VIII edycja
Moderator: Gremlin
Re: VIII edycja
Pograłem dziś VC,
jest potencjał w treekinach, zjadł duży klocek ghuli, pocisliby GG ale pech w kościach
ale lord vampire z trickster helm, to jest cholerstwo
co do łuczników bardzo duży plus z FA, do tego możliwość dania im magicznych ataków ze spite
dawało radę
pozdro
jest potencjał w treekinach, zjadł duży klocek ghuli, pocisliby GG ale pech w kościach
ale lord vampire z trickster helm, to jest cholerstwo
co do łuczników bardzo duży plus z FA, do tego możliwość dania im magicznych ataków ze spite
dawało radę
pozdro
Ja grałem ostatnio z VC i skończyło sie na Fire Dragonie ze strony vampirów... nie miałem nic do powiedzenia...
IMO najwiekszym problemem są te niezrównoważone czary ale szczerze powiedziawszy nie ma sie co tym przejmować bo daje to smaczku tej grze:) Doszedłem do wniosku że nie będę sie bawił w monotematyczne rozpiski bo stwarza to bardzo nudną gre... Planuje wystawiać sie jak najbardziej różnorodnie i zobaczymy co z tego bedzie:)
IMO najwiekszym problemem są te niezrównoważone czary ale szczerze powiedziawszy nie ma sie co tym przejmować bo daje to smaczku tej grze:) Doszedłem do wniosku że nie będę sie bawił w monotematyczne rozpiski bo stwarza to bardzo nudną gre... Planuje wystawiać sie jak najbardziej różnorodnie i zobaczymy co z tego bedzie:)
Eeeee tam, zeby odrazu "nie klimatyczne"runepriest pisze:cięty jestem bo nie lubię tego oddziału po pierwsze nie klimatyczny, po drugie jak chciałem na siłe ich wprowadzić w 7 edycji do gry okazały się o tyle chujowe że nadal im nie wierzę
Przeca to lesne stworki, z drewna, pala sie i to jak, wiec o nie-klimatycznosc to raczej trudno je posadzac Takie przerosniete driady albo niedorozwiniete drzewce, jak kto woli
A co do ich wartosci, no to tak sie porobilo, ze w 8 edycji troche zmienila sie ich uzywalnosc Nie ma co przykladac starych przyzwyczajen z poprzedniej edycji
Pozdrawiam
i wiecej wiary w Las zycze
Seek honour as you act
and you will know no fear
and you will know no fear