Mamy w Chodzieży jednego Tyranida, więc widziałem na żywo

Moderator: JarekK
osobiście używam mantysi z DE elfa wywal ( sprzedaj ) a mantysia jest cudnaWaldi pisze:Wybaczcie pisanie posta pod postem.
Czy ktoś może wie jak zdobyć mantikorę pod lorda? Jest jakiś zastępczy podobny model?
Undeadowy Necros z 4/5 edycji jeździł na MantrykorzeWaldi pisze:Wybaczcie pisanie posta pod postem.
Czy ktoś może wie jak zdobyć mantikorę pod lorda? Jest jakiś zastępczy podobny model?
ja tam mialem malutkie "krzywizny"Parravon pisze:Takie pytanko mam czy podczas sklejania nowego Chaos Lord on Daemonic Mount ten oto model:
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... GameStyle=
Też występował u was problem z dopasowaniem połówek mounta?
Normalnie masakryczna ilość piłowania za mną aby dopasować obie części, a nadal nie jest idealnie.
Występował u was ten problem czy trafiłem jakiś felerny model?
tez ostatnio męczyłem się z Helką i faktycznie, masakrajurak pisze:ja tam mialem malutkie "krzywizny"Parravon pisze:Takie pytanko mam czy podczas sklejania nowego Chaos Lord on Daemonic Mount ten oto model:
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... GameStyle=
Też występował u was problem z dopasowaniem połówek mounta?
Normalnie masakryczna ilość piłowania za mną aby dopasować obie części, a nadal nie jest idealnie.
Występował u was ten problem czy trafiłem jakiś felerny model?
ale za to jazde z helkami mialem nieziemska
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Ja mam pomalowanych i nie przyklejonych bo do transportu ich zdejmuję(dalej nie wpadłem na to jak wg rad forumowiczów można wepchać jeźdźca żeby zajmował 2 miejsca a sporo osób mówiło, że się da) i spokojnie da się wepchnąć od góry. Jest lekki opór ale włazi i nic się im nie dzieje.Wotan pisze:Jak posadzić marudera na koniku?? przed sklejeniem bokiem wkładłem na konika przekręcałem i siedział, ale teraz jak przykleiłem mu ręce z broniami to już tak nie wejdzie, wymalowałem i chce posadzić a tu niespodzianka
zapomniałem sprawdzić zraz po sklejeniu czy wejdzie. Szkoda mi teraz mu ręce urywać czy może mu nogi przypiłować by normalnie od góry wsiadał.
Może jakaś rada?? dwóch tak zrobiłem