![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
jedna skosiłem, mimo inicjatywy 5 'złowieszczy śmiech'. Hyddra jest liczona jako jeden model ze swoją obsługą czyli ma I5tedzio pisze:Którą i tak kosisz słoneczkiem.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Nie bardzo wiem, co ma dać ASF na gwardii.WojtuśŚ pisze:Maryś mi mówił, że ma jakiś turbo pomysł na ten deathstar, jego się pytaj
że gwardia i dwa razy ghule w tym power scroll i beast okrążają tych WL i kogo przyjmujesz na bok. Kogo na klatę. Gwardia może mieć ASF z popychaczki. Lord ma popychaczke bazowo, bo nekros ma jedynkę.
Ano zobaczymyMarys pisze:Co do pomysłu to nie jest turbo. Nie ma w nim specjalnej finezji. Jutro zobaczymy czy się sprawdzi
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.