Trza będzie kupić 100.Voodoo pisze:W pudełkach po 30 lub 50 sztuk Za 50 wychodzi jakieś 120 zł =D
Każdy nekromanta wie, że zombie nie są złe
Trza będzie kupić 100.Voodoo pisze:W pudełkach po 30 lub 50 sztuk Za 50 wychodzi jakieś 120 zł =D
A przepraszam , skad kolega ten ich klimat zna??? bo jak na razie pucili jeno lalki....Rasti pisze: Jakoś tak... klimatu nie mogę wyczuć tego mantica Oh, przepraszam, Kings of War.
Ja niestety też z tego powodu strasznie ubolewam... A minie pewnie jeszcze sporo czasu zanim środowisko graczy figurkowych zacznie dojrzewać do innych systemów, w tym historycznych.MagisterMilitum pisze: Swoja droga, przykre ze polacy sa tak "ograniczeni" jesli chodzi o sytemy... (tak tak warszawiaki, wiem macie wargamera, chwalili wam sie) Ale i tak przekonac większość do czegos nowego trudno jakos :/
True. Choć ja wolę 15mm.MagisterMilitum pisze:Fuck it - historical wargaming rulez (6mm!!!)
Faktycznie, te ludki to w ogóle nie mają klimatu reprezentowaćMagisterMilitum pisze:A przepraszam , skad kolega ten ich klimat zna??? bo jak na razie pucili jeno lalki....Rasti pisze: Jakoś tak... klimatu nie mogę wyczuć tego mantica Oh, przepraszam, Kings of War.
Swoja droga, przykre ze polacy sa tak "ograniczeni" jesli chodzi o sytemy... (tak tak warszawiaki, wiem macie wargamera, chwalili wam sie) Ale i tak przekonac większość do czegos nowego trudno jakos :/
Fuck it - historical wargaming rulez (6mm!!!)
kurka_z_podworka pisze:Wow odkryli warmachine & hordes.
Wybacz, jestem dedykowanym i zatwardziałym graczem singlowym. Nigdy nie gram w gry wieloosobowe na kompie. Wyjątek to Diablo 2 i Starcraft 1 w domu, z kumplem i po LANie.PS. Jak lubisz RTW to może zagramy?
A czy ja napisałem że to źle że się na WM wzorują? Nie odbieraj wszystkiego jako atak na siebie lub Twój sposób myślenia a będzie łatwiej.Don_Silvarro pisze:Aha, czyli skojarzyły Ci się dwie rzeczy niezwiązane bezpośrednio z samą mechaniką gry. Faktycznie, strasznie ściągnęli, w ogóle wstyd
Wybacz, tekst 'wow odkryli WM/H' automatycznie odebrałem jako podlany sporą dawką złośliwego sarkazmu Może to kwestia obycia w środowisku i z osobami które tego typu konstrukcji wypowiedzi w tym konkretnym kontekście używają regularniekurka_z_podworka pisze: A czy ja napisałem że to źle że się na WM wzorują?
Dlaczego problem?kubon pisze:A najchętniej to starter tylko że to już z Anglii trzeba sprowadzać a to już bedzie kurde problem
To Faberzy nie planują mieć w ofercie startera?A najchętniej to starter tylko że to już z Anglii trzeba sprowadzać a to już bedzie kurde problem