Z tego co wcześniej pisał Arbiter wynika, że on jest chętny chyba.
@Reszta
Niech ktoś dojdzie do skłądu Przemcia
Zgadza się, ja jadę na pewno. I to na dwa dni.Zyraf pisze:Z tego co wcześniej pisał Arbiter wynika, że on jest chętny chyba.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
goboss pisze:może dołączy do Was Arecki i Olo.
piszę może, bo nie wiadomo kto pojedzie w składzie Kultu, ale raczej będzie to:
Pedros (DE)
Cyryl (VC)
Marian (DoCH)
Goboss (WE)
Wald (IMP)
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
kamelot pisze:Chętnie pojadę z moimi DE na ten turniej a mój skład na DMP nie da rady pojechac też do Warszawy. W takim razie szukam jakiegoś składu.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
kamelot pisze:Gra już z nimi Arbiter, ale i tak poszła pm-ka bo może się zbierze skład na sobotę.
A tak poza tym to jeśli ktoś szukałby gracza do teamu a miał już DE to mogę zagrać praktycznie każdą armią, a lizaki, dwarfy i demony prawdopodobnie uda się załatwić już w Poznaniu.
mogęZyraf pisze:Arbiter z tego co wiem może i Dwarfy ogarnąc.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..