Turniej parowy 2x 1500 pts w Pizzeri- Wrocław, 07.08.2010r.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Re: Turniej parowy 2x 1500 pts w Pizzeri- Wrocław, 07.08.2010r.

Post autor: Morrok »

Kurna, miski, co Wy ode mnie wymagacie, jeżeli tylko jedna para przysłala rozpiski?

Przysłane rozpiski armii = zaklepane miejsce. Inaczej to mi nawet na forum nie chce się wchodzić, a jak ktoś m aważną sprawę to pisze na GG.

p/dr

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

2 osoby wpadną "Ya" i Golonka rozpy raczej nie prześlemy ponieważ on wyjechał i będzie dopiero w piątek więc ciężko jakiś plan strategiczny określić po za fun game... :)

więc zaklepuję miejscówkę :D

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Nie męczcie Morroka on mi ma hipki malować, a nie pierdołami się zajmować :D
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

majzownik
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: majzownik »

Będzie ktoś w stanie jutro w pizzerri pożyczyć kilka orasów? Konkretnie to saważy (dosłownie kilka sztuk), jakieś trolle czy klopy?

Jak coś to mogę jakieś WE wesprzeć...
Ostatnio zmieniony 6 sie 2010, o 09:51 przez majzownik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

lista zgłoszonych??
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

nie mam pary,
chętnych do gr ze mną proszę o pw

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

kurcze, w ogóle ktoś się zgłosił czy wolimy Euro w domu oglądać(czytać)?
Morrok troszkę się obcyndalasz!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Dmtrij pisze:kurcze, w ogóle ktoś się zgłosił czy wolimy Euro w domu oglądać(czytać)?
Morrok troszkę się obcyndalasz!
wyluzuj, jesli sie zglosiles to 'ktos sie juz zglosil' pozatym widac po postach ze ludzie sie wybieraja...

przybywaj i baw sie dobrze
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

lubię wiedzieć czy będzie więcej niz 4 osoby, bo jednak kawał drogi mam do zrobienia w barbarzyńskich godzinach porannych.

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Dmtrij pisze:lubię wiedzieć czy będzie więcej niz 4 osoby, bo jednak kawał drogi mam do zrobienia w barbarzyńskich godzinach porannych.
jak bedzie mniej to siadziemy, napijemy sie browara i pogadamy ;P

powinno byc wiecej... ale jak to bywa, rozpiski na ostatnia chwile wysylaja ludzie ;)

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

jak przyjdzie za malo to zawsze mozecie przeciąc parówke na pół.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

tak browara od 10:00? ja wiem, że można o 10:00 JESZCZE pić, ale żeby już pić od 10:00 to mnie troszkę przeraża:D

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Dmtrij pisze:tak browara od 10:00? ja wiem, że można o 10:00 JESZCZE pić, ale żeby już pić od 10:00 to mnie troszkę przeraża:D
oj tam, oj tam... :D dobrze bedzie, nie marudz ;)

lepiej wznos modly do swego boga o pogode to bedzie jutro na tarasie pizzerii a nie w srodku, a outside zdecydowanie przyjemniej jest :)

- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

i zapalić by można przy bitwie:)
smh Ty też zamierzasz grać?

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Dmtrij pisze:i zapalić by można przy bitwie:)
smh Ty też zamierzasz grać?
nie tym razem... powiedzmy, ze bede czynnym obserwatorem... ja odnosnie zasad, a moja Ukochana chce sobie wybrac armie... no ale jak to kobieta chce zobaczyc pomalowane figsy na stole zanim 'kupi plastikowe modeliki'

pewne jest to, ze bede przez caly turniej ;)

- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

z tym pomalowaniem to bedzie różnie, wiesz?

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Dmtrij pisze:z tym pomalowaniem to bedzie różnie, wiesz?
wiem, zdajemy sobie z tego sprawe doskonale, ale zawsze lepiej spojzec na oddzialy na stole jak ktos gra niz czytac poradniki GW jaka to wspaniala gra... ;)

- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

true...

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

info od Morroka - jest juz okolo 12os zapisanych, kilka ma jeszcze potwierdzic przybycie... wieczorem dzis wrzuci pelny spis osob

- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

to nie za wiele ale i tak wpadne:) nie moge team-mate'a zawieść przecież

ODPOWIEDZ