Turniej parowy 2x 1500 pts w Pizzeri- Wrocław, 07.08.2010r.
Re: Turniej parowy 2x 1500 pts w Pizzeri- Wrocław, 07.08.2010r.
Kurna, miski, co Wy ode mnie wymagacie, jeżeli tylko jedna para przysłala rozpiski?
Przysłane rozpiski armii = zaklepane miejsce. Inaczej to mi nawet na forum nie chce się wchodzić, a jak ktoś m aważną sprawę to pisze na GG.
p/dr
Przysłane rozpiski armii = zaklepane miejsce. Inaczej to mi nawet na forum nie chce się wchodzić, a jak ktoś m aważną sprawę to pisze na GG.
p/dr
Nie męczcie Morroka on mi ma hipki malować, a nie pierdołami się zajmować
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Będzie ktoś w stanie jutro w pizzerri pożyczyć kilka orasów? Konkretnie to saważy (dosłownie kilka sztuk), jakieś trolle czy klopy?
Jak coś to mogę jakieś WE wesprzeć...
Jak coś to mogę jakieś WE wesprzeć...
Ostatnio zmieniony 6 sie 2010, o 09:51 przez majzownik, łącznie zmieniany 1 raz.
wyluzuj, jesli sie zglosiles to 'ktos sie juz zglosil' pozatym widac po postach ze ludzie sie wybieraja...Dmtrij pisze:kurcze, w ogóle ktoś się zgłosił czy wolimy Euro w domu oglądać(czytać)?
Morrok troszkę się obcyndalasz!
przybywaj i baw sie dobrze
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
jak bedzie mniej to siadziemy, napijemy sie browara i pogadamy ;PDmtrij pisze:lubię wiedzieć czy będzie więcej niz 4 osoby, bo jednak kawał drogi mam do zrobienia w barbarzyńskich godzinach porannych.
powinno byc wiecej... ale jak to bywa, rozpiski na ostatnia chwile wysylaja ludzie
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
jak przyjdzie za malo to zawsze mozecie przeciąc parówke na pół.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
oj tam, oj tam... dobrze bedzie, nie marudzDmtrij pisze:tak browara od 10:00? ja wiem, że można o 10:00 JESZCZE pić, ale żeby już pić od 10:00 to mnie troszkę przeraża:D
lepiej wznos modly do swego boga o pogode to bedzie jutro na tarasie pizzerii a nie w srodku, a outside zdecydowanie przyjemniej jest
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
nie tym razem... powiedzmy, ze bede czynnym obserwatorem... ja odnosnie zasad, a moja Ukochana chce sobie wybrac armie... no ale jak to kobieta chce zobaczyc pomalowane figsy na stole zanim 'kupi plastikowe modeliki'Dmtrij pisze:i zapalić by można przy bitwie:)
smh Ty też zamierzasz grać?
pewne jest to, ze bede przez caly turniej
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
wiem, zdajemy sobie z tego sprawe doskonale, ale zawsze lepiej spojzec na oddzialy na stole jak ktos gra niz czytac poradniki GW jaka to wspaniala gra...Dmtrij pisze:z tym pomalowaniem to bedzie różnie, wiesz?
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
info od Morroka - jest juz okolo 12os zapisanych, kilka ma jeszcze potwierdzic przybycie... wieczorem dzis wrzuci pelny spis osob
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.