Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Re: Piłka nożna

Post autor: Grolshek »

Na razie 23k, docelowo 31k. Śliczny jest. I hot-dogi pyszne...

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

http://www.sport.pl/pilka/1,70994,82287 ... ciach.html

Wybiórcza juz wie, czego najbardziej brakuje. Żal.pl :)

Awatar użytkownika
SaperHeart
Piłkarz

Post autor: SaperHeart »

Jak Legia będzie miała takich bramkarzy to będą hokeyowe wyniki padały :P Jak dla mnie to meczyk był taki sobie...Jestem Ciekaw co w lidze pokażą, bo jak narazie Lech stracił 10 mln euro przez to, że nie awansował do Ligi Mistrzów xD
...Who dares wins...
Obrazek

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Jacy My jesteśmy słabi.
Jezu ile wstydu będzie po Euro...
Panie Smuda idź Pan w pole ziemniaki zbierać !!
Obrazek

Awatar użytkownika
Vampir
Mudżahedin

Post autor: Vampir »

Spoko, jest spora szansa, że inne drużyny nie dojadą albo utkną w korkach na naszych niezliczonych kilometrach autostrad :lol2:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

to już nawet nie jest żenujące...
Moja ślubna powiedziała dziś (nie mając większego o piłce pojecia) że mogliby się rozwiązać i nie grać wcale...mniej stresu

BTW> Po strzeleniu 3 gola przez Kameruńczyka o niewymawialnym nazwisku kibic polscy zaczęli skandować "jeszcze jeden, jeszcze jeden..." bezcenne:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Kolumb
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kolumb »

Dmtrij pisze: Moja ślubna powiedziała dziś (nie mając większego o piłce pojecia) że mogliby się rozwiązać i nie grać wcale...mniej stresu
Święta prawda :D
Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

Awatar użytkownika
Arqueek
Chuck Norris

Post autor: Arqueek »

Dmtrij pisze:BTW> Po strzeleniu 3 gola przez Kameruńczyka o niewymawialnym nazwisku kibic polscy zaczęli skandować "jeszcze jeden, jeszcze jeden..." bezcenne:)
Ciekawe jakie byly miny Kamerunczykow gdy sie dowiedzieli, ze nasi kibice byli niemalze za nimi, a nie za Polakami :D

Awatar użytkownika
wru
Chuck Norris

Post autor: wru »

Polska piłka to jeden wielki ch..
Come crawling faster, obey your Master...

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

niejaki Dawid Nowak dostał za podpis pod kontraktem 500k zł.
GKS Bełchatów ( w którym jeszcze gra) proponował mu 100k zł miesięcznie. gościowi to nie pasuje- przenosi się ( bodajże do Polonii Warszawa).

za co ta kasa ja się pytam?

pogonić tych pierdolonych kopaczy.
w reprezentacji powinni dostawać zwrot kosztów podróży. wtedy w reprezentacji graliby ludzie, którym zależy. może byliby słabsi ale zaangażowani. a tak, mamy jedno wielkie g...

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

http://www.sport.pl/pilka/1,65037,82463 ... _U_23.html

A jeszcze nie dawno pierdolenie było , że nikt nie ma takiej reprezentacji ale będą mieli . Taka reprezentacja musi być bo to przyszłość nasza .... pierdolenie i nic więcej...

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

I believe in Honour.!

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

ciekawy mecz przed chwilą na necie oglądałem,
pozbawiona Davida Villi, Davida Silvy, Carlosa Marcheny Valencia sklepała Fiorentinę 2:0
Vicente, Banega - którego Argentynie w środku na MŚ brakowało, Soldado, Joaquin, Aduriz, Miguel i Pablo porządzili
we włoskim zespole najlepszy niejaki... Boruc :shock: :shock: :shock:
wybronił dwie "setki" i kilka groznych strzalow, przy golach nie miał szans...

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Lech wygrał na wyjeździe. :shock:
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Post autor: LoudLord »

Dziku, a Gilardino to w ogóle grał coś? Widziałem wywiad z nim po meczu "Mogłem liczyć tylko na siebie i nowego zastępcę Freya, Boruca" - a facet się słanial przez całą 2 połowę- bo tylko ją widziałem.Poza tym w ataku tylko Mutu i Jovanovic - przydałyby się Violi jakieś wzmocnienia...
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

DZIK pisze: we włoskim zespole najlepszy niejaki... Boruc :shock: :shock: :shock:
wybronił dwie "setki" i kilka groznych strzalow, przy golach nie miał szans...
zadne zaskoczenie, jego talentowi dorownuje chyba tylko jego nieogarniecie :)

a Lech dzis ladnie, Engel pewnie idzie spac uchachany od ucha do ucha :mrgreen:

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Ergofob pisze:Dziku, a Gilardino to w ogóle grał coś? Widziałem wywiad z nim po meczu "Mogłem liczyć tylko na siebie i nowego zastępcę Freya, Boruca" - a facet się słanial przez całą 2 połowę- bo tylko ją widziałem.Poza tym w ataku tylko Mutu i Jovanovic - przydałyby się Violi jakieś wzmocnienia...
miał trochę racji facet, w pierwszej odsłonie nawet strzelił ze spalonego i coś szarpał, generalnie - w pierwszych 45 ciu minutach Viola bardzo ładnie była poukładana i defensywa działała, w drugiej połowie wejście smoka i dwie totalne asysty zrobił Vicente Rodriguez ( dziś mało kto pamięta - ale 6 lat temu ten piłkarz był wielką nadzieją reprezentacji Hiszpanii, wniósł duży wkład w zdobycie mistrzostwa przez Valencię w 2002 i 2004 i zdobycie pucharu UEFA, niestety - następnych 6 lat i wielką karierę zmarnowały mu kontuzje, teraz ma 29 lat i odzyskał zdrowie).
W drugiej połowie się Fiorentina położyła i była tłem dla VCF, choć muszę powiedzieć że mimo iż stary kibic Valencii i Argentyny jestem - to się tego meczu i solidnego włoskiego przeciwnika obawiałem.

a Lechowi - po tej drodze przez piekło w poprzednich pucharowych spotkaniach - należało się zwycięstwo, mogą nawet przegrać w rewanżu 0:1 , byle żeby te jedenaście karniaków znowu tak ładnie zrobili...

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Dzięki, bo - jak się okazuje- wszyscy znajomi tylko 2 połowę jak ja oglądali....:) Zresztą Viola zawsze cieszyła się mirem w prawobrzeżnej W-wie, więc zaskakująco dużą oglądalność miał ten mecz... A Rodriguez nie był w swoim czasie do Zenita ST.Petersburg przymierzany? Czy to nie ten?
- M.Malicki

kumoter666
Plewa

Post autor: kumoter666 »

Wreszcie coś pozytywnego w polskiej piłce Brawo LECH :D

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Pozytywnego??? Grali jak goście u siebie, piłkarzątka lękające się o zachowanie pozytywnego wyniku z pierwszego meczu, bo to jednobramkowe zwycięstwo im awans do ojropaliga zapewnia??? Przeca to niby miszcz , więc Liga Mistrzów miała być, prawda? Niemniej gratuluję, sukcesów życząc.
- M.Malicki

ODPOWIEDZ