Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Na razie 23k, docelowo 31k. Śliczny jest. I hot-dogi pyszne...
http://www.sport.pl/pilka/1,70994,82287 ... ciach.html
Wybiórcza juz wie, czego najbardziej brakuje. Żal.pl
Wybiórcza juz wie, czego najbardziej brakuje. Żal.pl
- SaperHeart
- Piłkarz
to już nawet nie jest żenujące...
Moja ślubna powiedziała dziś (nie mając większego o piłce pojecia) że mogliby się rozwiązać i nie grać wcale...mniej stresu
BTW> Po strzeleniu 3 gola przez Kameruńczyka o niewymawialnym nazwisku kibic polscy zaczęli skandować "jeszcze jeden, jeszcze jeden..." bezcenne:)
Moja ślubna powiedziała dziś (nie mając większego o piłce pojecia) że mogliby się rozwiązać i nie grać wcale...mniej stresu
BTW> Po strzeleniu 3 gola przez Kameruńczyka o niewymawialnym nazwisku kibic polscy zaczęli skandować "jeszcze jeden, jeszcze jeden..." bezcenne:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ciekawe jakie byly miny Kamerunczykow gdy sie dowiedzieli, ze nasi kibice byli niemalze za nimi, a nie za PolakamiDmtrij pisze:BTW> Po strzeleniu 3 gola przez Kameruńczyka o niewymawialnym nazwisku kibic polscy zaczęli skandować "jeszcze jeden, jeszcze jeden..." bezcenne:)
niejaki Dawid Nowak dostał za podpis pod kontraktem 500k zł.
GKS Bełchatów ( w którym jeszcze gra) proponował mu 100k zł miesięcznie. gościowi to nie pasuje- przenosi się ( bodajże do Polonii Warszawa).
za co ta kasa ja się pytam?
pogonić tych pierdolonych kopaczy.
w reprezentacji powinni dostawać zwrot kosztów podróży. wtedy w reprezentacji graliby ludzie, którym zależy. może byliby słabsi ale zaangażowani. a tak, mamy jedno wielkie g...
GKS Bełchatów ( w którym jeszcze gra) proponował mu 100k zł miesięcznie. gościowi to nie pasuje- przenosi się ( bodajże do Polonii Warszawa).
za co ta kasa ja się pytam?
pogonić tych pierdolonych kopaczy.
w reprezentacji powinni dostawać zwrot kosztów podróży. wtedy w reprezentacji graliby ludzie, którym zależy. może byliby słabsi ale zaangażowani. a tak, mamy jedno wielkie g...
http://www.sport.pl/pilka/1,65037,82463 ... _U_23.html
A jeszcze nie dawno pierdolenie było , że nikt nie ma takiej reprezentacji ale będą mieli . Taka reprezentacja musi być bo to przyszłość nasza .... pierdolenie i nic więcej...
A jeszcze nie dawno pierdolenie było , że nikt nie ma takiej reprezentacji ale będą mieli . Taka reprezentacja musi być bo to przyszłość nasza .... pierdolenie i nic więcej...
I believe in Honour.!
ciekawy mecz przed chwilą na necie oglądałem,
pozbawiona Davida Villi, Davida Silvy, Carlosa Marcheny Valencia sklepała Fiorentinę 2:0
Vicente, Banega - którego Argentynie w środku na MŚ brakowało, Soldado, Joaquin, Aduriz, Miguel i Pablo porządzili
we włoskim zespole najlepszy niejaki... Boruc
wybronił dwie "setki" i kilka groznych strzalow, przy golach nie miał szans...
pozbawiona Davida Villi, Davida Silvy, Carlosa Marcheny Valencia sklepała Fiorentinę 2:0
Vicente, Banega - którego Argentynie w środku na MŚ brakowało, Soldado, Joaquin, Aduriz, Miguel i Pablo porządzili
we włoskim zespole najlepszy niejaki... Boruc
Dziku, a Gilardino to w ogóle grał coś? Widziałem wywiad z nim po meczu "Mogłem liczyć tylko na siebie i nowego zastępcę Freya, Boruca" - a facet się słanial przez całą 2 połowę- bo tylko ją widziałem.Poza tym w ataku tylko Mutu i Jovanovic - przydałyby się Violi jakieś wzmocnienia...
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
zadne zaskoczenie, jego talentowi dorownuje chyba tylko jego nieogarniecieDZIK pisze: we włoskim zespole najlepszy niejaki... Boruc
a Lech dzis ladnie, Engel pewnie idzie spac uchachany od ucha do ucha
miał trochę racji facet, w pierwszej odsłonie nawet strzelił ze spalonego i coś szarpał, generalnie - w pierwszych 45 ciu minutach Viola bardzo ładnie była poukładana i defensywa działała, w drugiej połowie wejście smoka i dwie totalne asysty zrobił Vicente Rodriguez ( dziś mało kto pamięta - ale 6 lat temu ten piłkarz był wielką nadzieją reprezentacji Hiszpanii, wniósł duży wkład w zdobycie mistrzostwa przez Valencię w 2002 i 2004 i zdobycie pucharu UEFA, niestety - następnych 6 lat i wielką karierę zmarnowały mu kontuzje, teraz ma 29 lat i odzyskał zdrowie).Ergofob pisze:Dziku, a Gilardino to w ogóle grał coś? Widziałem wywiad z nim po meczu "Mogłem liczyć tylko na siebie i nowego zastępcę Freya, Boruca" - a facet się słanial przez całą 2 połowę- bo tylko ją widziałem.Poza tym w ataku tylko Mutu i Jovanovic - przydałyby się Violi jakieś wzmocnienia...
W drugiej połowie się Fiorentina położyła i była tłem dla VCF, choć muszę powiedzieć że mimo iż stary kibic Valencii i Argentyny jestem - to się tego meczu i solidnego włoskiego przeciwnika obawiałem.
a Lechowi - po tej drodze przez piekło w poprzednich pucharowych spotkaniach - należało się zwycięstwo, mogą nawet przegrać w rewanżu 0:1 , byle żeby te jedenaście karniaków znowu tak ładnie zrobili...
Dzięki, bo - jak się okazuje- wszyscy znajomi tylko 2 połowę jak ja oglądali.... Zresztą Viola zawsze cieszyła się mirem w prawobrzeżnej W-wie, więc zaskakująco dużą oglądalność miał ten mecz... A Rodriguez nie był w swoim czasie do Zenita ST.Petersburg przymierzany? Czy to nie ten?
- M.Malicki
- M.Malicki
Pozytywnego??? Grali jak goście u siebie, piłkarzątka lękające się o zachowanie pozytywnego wyniku z pierwszego meczu, bo to jednobramkowe zwycięstwo im awans do ojropaliga zapewnia??? Przeca to niby miszcz , więc Liga Mistrzów miała być, prawda? Niemniej gratuluję, sukcesów życząc.
- M.Malicki
- M.Malicki