![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
P.S. Aha, no i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Może nie będzie tak źleZnajac Twoje lenistwo - watpie
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
No właśnie nie wiem. Z jednej strony chciałbym Kinga pieszego (latacz i jeden na rydwanie jest). Z drugie skończyć jeszcze 2 ptaki i byłaby całość... Nie wiem, ale dopóki nie mam czarnego sprayu mam czas do namysłuCo teraz na warsztat idzie?
Wzajemniewszystkiego dobrego w Nowym Roku!
p.s-Ryu może cykniesz fote zbiorową![]()
Ja też bym chętnie zobaczył ale musiałbym mieć chęci - tego jeszcze nie mamp.s. Ja także chętnie zobaczyłbym całe twoje zbiorowisko razem na jednej fotce.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Akurat kolorki na figurce są adekwatne do rzeczywistości. Tylko wyszły jakieś takie przytłumione...grabz pisze:trochę trudno oceniać dobór kolorów jeśli kartka z tyłu jest niebieska.
Miała być, oj miała... Miała być posadzka z piaskowca z wyrytymi hieroglifami ale podstawka jest tak mała że mnie coś trafiało jak ją robiłem więc został standard. Czyli piach...Skavenblight pisze:PięknaNie ma słabych elementów. No, może poza podstawką - taka figurka zasługuje na coś lepszego