Gallery by Ryu
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Gallery by Ryu
Padlina jak się patrzy! Podobają mi się kolory, ale jedynie mięso bym wolał bardziej urozmaicone - trochę zieleni i złamanych, zgniłych odcieni miejscami oraz bladego różu. Po prostu żeby nie było to całe czerwone/bordowe Poza tym całość jest bardzo dobra! Czarne pióra tworzą kontrast i ładnie się odcinają od reszty. No a kości to już Twoja wizytówka, podobnie jak podstawki. I bardzo cieszy widok czegoś innego, niż szkielety
P.S. Aha, no i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
P.S. Aha, no i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Może nie będzie tak źleZnajac Twoje lenistwo - watpie
p.s-Ryu może cykniesz fote zbiorową
Mięso, pióra i kości świetne. Tak samo jak podstawki. Jednym słowem dobra robota.
p.s. Ja także chętnie zobaczyłbym całe twoje zbiorowisko razem na jednej fotce.
p.s. Ja także chętnie zobaczyłbym całe twoje zbiorowisko razem na jednej fotce.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
No właśnie nie wiem. Z jednej strony chciałbym Kinga pieszego (latacz i jeden na rydwanie jest). Z drugie skończyć jeszcze 2 ptaki i byłaby całość... Nie wiem, ale dopóki nie mam czarnego sprayu mam czas do namysłuCo teraz na warsztat idzie?
Wzajemniewszystkiego dobrego w Nowym Roku!
p.s-Ryu może cykniesz fote zbiorową
Ja też bym chętnie zobaczył ale musiałbym mieć chęci - tego jeszcze nie mam Ale kto wie, może niedługo...p.s. Ja także chętnie zobaczyłbym całe twoje zbiorowisko razem na jednej fotce.
Pozdrawiam
Hey, jestem znowu...
Kolega mnie czasem motywuje do malowania więc coś tam popaćkałem...
Tym razem mało... Nawet bardzo mało.... ale już pokazuję:
Kolorki lekko przytłumione wyszły ale olać to Dla porównania kartka za Khalidą powinna być niebieska...
Teraz nie wiem co już malować... Może zwykłe szkiele siepaki????
Pozdrawiam
Ryu
Kolega mnie czasem motywuje do malowania więc coś tam popaćkałem...
Tym razem mało... Nawet bardzo mało.... ale już pokazuję:
Kolorki lekko przytłumione wyszły ale olać to Dla porównania kartka za Khalidą powinna być niebieska...
Teraz nie wiem co już malować... Może zwykłe szkiele siepaki????
Pozdrawiam
Ryu
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo fajna. Szczególnie szmatki i bandaże
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Akurat kolorki na figurce są adekwatne do rzeczywistości. Tylko wyszły jakieś takie przytłumione...grabz pisze:trochę trudno oceniać dobór kolorów jeśli kartka z tyłu jest niebieska.
Zresztą cała armia będzie bordo/pomarańcz
Dzięki wszystkim za komentarze
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Tiger Brown
- Kradziej
Bardzo porządna robota.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetnie pomalowany model, gratulacje
Miała być, oj miała... Miała być posadzka z piaskowca z wyrytymi hieroglifami ale podstawka jest tak mała że mnie coś trafiało jak ją robiłem więc został standard. Czyli piach...Skavenblight pisze:Piękna Nie ma słabych elementów. No, może poza podstawką - taka figurka zasługuje na coś lepszego
Dzięki za komentarze
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
porzadny figs, sam na nią poluję;] fajnie pomalowana, klimatycznie. brakuje mi tylko jakiegoś focusa jeszcze.. SL z oczu, może kolorowy naszyjnik... a laska mi się najbardziej podoba;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria