Drużynowe Mistrzostwa Warszawy
Re: Drużynowe Mistrzostwa Warszawy
Chu*nia z grzybnią panowie. Nie wiem, czy nie będzie trzeba w niedziele singla zrobić, ale mimo wszystko jest średniawka jeśli chodzi o frekwencje.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dobra Nemezis kurwa, jedziemy czy nie jedziemy?
Jak nie będzie składu Nemezisu to mogę grac gdziekolwiek badź
Jak nie będzie składu Nemezisu to mogę grac gdziekolwiek badź
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Kierwa panowie! To ostatni trening przede DMP i jeśli Warszawa ma wreszcie sięgnąć po złoto to musimy być ograni na maksa.
Inkwizytor, Nemezis, Pavulon! Kierwa, bez Was nie ma po co turnieju organizować bo JH mogą sobie z zimami z Ordinu zagrać w każdej chwili i marny to sparing.
Macie Furiona najemnika, wiem, że Paweł Krauze jest wolny i na 100% wielu innych również. Spiąć dupy i przyjeżdżać!
Puchar DMP musi wrócic do Warszawy!
Inkwizytor, Nemezis, Pavulon! Kierwa, bez Was nie ma po co turnieju organizować bo JH mogą sobie z zimami z Ordinu zagrać w każdej chwili i marny to sparing.
Macie Furiona najemnika, wiem, że Paweł Krauze jest wolny i na 100% wielu innych również. Spiąć dupy i przyjeżdżać!
Puchar DMP musi wrócic do Warszawy!
Ostatnio zmieniony 11 sie 2010, o 14:18 przez Fisch, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobcie 5os w niedziele to zbierzemy skladzik.
INkwizytor zdaje sie, ze rowniez.
Kacper i Zielony tez beda mogli w niedziele.
INkwizytor zdaje sie, ze rowniez.
Kacper i Zielony tez beda mogli w niedziele.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
zrobiłem mały wywiad
Możemy zagrać w sobotę - manfred, kotlet, kielon, dastor i ja
lub w niedzielę - rince, kotlet, kielon, dastor i ja
Możemy zagrać w sobotę - manfred, kotlet, kielon, dastor i ja
lub w niedzielę - rince, kotlet, kielon, dastor i ja
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Do tego w niedziele możemy mieć jedną osobę, która może zagrac z kimś innym (np. ja) bo manfreda da się wyciągnąc pewnie, tylko on tak gada
Fisch pisze:W niedzielę miał być 3 osobowy turniej. I jakoś nie było zbyt wielu chętnych. Teraz nagle okazuje się, że większy popyt jest na niedzielę?
Rince, ilu osób Wam brakuje? Inkwizytorzy? JaceK? Przeciez np. Furion się zgłosił.
Furion nie odpisuje, ale napisałem do Grichalka.
Może on będzie chciał.
Na DMP to ja i tak nie jadę, bo przyjaciel wyskoczył ze ślubem w tym samym dniu co DMP
Ale promocyjnie Was sklepiemy w sobotę
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Ponawiam pytanie.
Znajdzie się ktoś chętny zagrać ze mną i Klopsem w składzie w niedzielę???
Mamy Demony i DE. Możemy zaoferować bestie jeśli ktoś nie ma armii. Przyjmiemy KAŻDĄ armie!
Znajdzie się ktoś chętny zagrać ze mną i Klopsem w składzie w niedzielę???
Mamy Demony i DE. Możemy zaoferować bestie jeśli ktoś nie ma armii. Przyjmiemy KAŻDĄ armie!
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.