jak składacie swoje wampiry?
Moderator: misha
Re: jak składacie swoje wampiry?
Zauważ jednak że sztandar kurhanów daje +1 do trafienia dla wszystkich w oddziale
a że zabójczy cios jest na 5 dla upiornego i 6 rycerzy to po szybkim dodawaniu wychodzi że upiorny musi wyrzucić 4 a rycerze 5.
a że zabójczy cios jest na 5 dla upiornego i 6 rycerzy to po szybkim dodawaniu wychodzi że upiorny musi wyrzucić 4 a rycerze 5.
Widac nie znasz tej zasady
Zabujczy cios dziala kiedy zucisz 6 na ranienie wiec zadne modyfikatory do trafiania nie wplywaja na ta umiejetnosc (nie jestem specjalisty od wszystkich armi ale wydaje mi sie ze Killing Blow z naszego kinga na 5+ to max jaki mozna wykrecic w tej grze)
Zabujczy cios dziala kiedy zucisz 6 na ranienie wiec zadne modyfikatory do trafiania nie wplywaja na ta umiejetnosc (nie jestem specjalisty od wszystkich armi ale wydaje mi sie ze Killing Blow z naszego kinga na 5+ to max jaki mozna wykrecic w tej grze)
Killing blow jest niemodyfikowalny i wychodzi na 6 ( u WK na 5+ jeśli ma miecz ) przy rzucie na zranienie. Koniec i kropka.Horus pisze:na trafienie nie zranienie więc sztandar który daje +1 trafienia zmienia tę wartość gdyż w zasadzie nie pisze nic o innych modyfikatorach.Madimiel pisze:Zabujczy cios dziala kiedy zucisz 6
- SaperHeart
- Piłkarz
nie kłam, nie masz AB:)
Jak moge sie wypowiedziec to Duży wampir z helmem i fencers baldy wyglądaja dobrze...do tego dodatkowy lvl i +2pd
Jak moge sie wypowiedziec to Duży wampir z helmem i fencers baldy wyglądaja dobrze...do tego dodatkowy lvl i +2pd
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.