Tereny do TK
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Tereny do TK
Jak w temacie czyli czy ktos umie zrobic tereny do TK dokladniej tereny pustynne. Bede wdzieczny jesli podzielicie sie ze mna i z innymi ta wiedza . Napewno kiedys innym sie przyda:P
Hmmm, niekoniecznie pustynne, ale tereny do TK swego czasu zacząłem robić (...i jak 3/4 moich makiet nie skończyłem ). Jakieś 2 czy 3 lata temu była taka gazetka o starożytnym Egipcie gdzie za 3 czy 4 złote oprócz samej gazetki była dodawana figurka, albo jakiegoś boga albo popiersie faraona (nie wiem, może nawet to nadal wychodzi...) Kupiłem tego chyba 2 pierwsze nr-y ze statuetkami Ozyrysa i Tutenchamona, obtłukłem trochę młotkiem przykleiłem nieco pochylone na podstawki i przysypałem mocno piaskiem żeby udawało stare i zapomniane pomniki. Dokleiłem jeszcze parę bitsów typu płaskorzeźby czaszek (z tarcz) i pomalowałem na dosyć wyblakłe kolory. Statuetki wyglądają całkiem przyjemnie, za to kiepsko mi się malowało właśnie piasek, więc makiety zostawiłem i tak leżą kolejny rok w szafce...podsumowując - do robienia terenów pustynnych niezbyt się przydam, ale podrzucam pomysł z egipskimi gadżetami bo wychodzi naprawdę fajnie i klimatycznie-khemryjsko
Dobre pytanie. Ziemko, wiesz coś o tym?
Chociaż nie ukrywam, mogłem nachachmęcić przez parę minut z bazą, backup robiłem na żywej tkance.
W każdym razie był tu post, który polecał klocki Hirsta:
http://hirstarts.com
Chociaż nie ukrywam, mogłem nachachmęcić przez parę minut z bazą, backup robiłem na żywej tkance.
W każdym razie był tu post, który polecał klocki Hirsta:
http://hirstarts.com
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nic nie wycinalem , raczki mam czyste...