Tereny do TK

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gaara
"Nie jestem powergamerem"

Tereny do TK

Post autor: gaara »

Jak w temacie czyli czy ktos umie zrobic tereny do TK dokladniej tereny pustynne. Bede wdzieczny jesli podzielicie sie ze mna i z innymi ta wiedza :D . Napewno kiedys innym sie przyda:P

Awatar użytkownika
macmet

Post autor: macmet »

Hmmm, niekoniecznie pustynne, ale tereny do TK swego czasu zacząłem robić (...i jak 3/4 moich makiet nie skończyłem :wink: ). Jakieś 2 czy 3 lata temu była taka gazetka o starożytnym Egipcie gdzie za 3 czy 4 złote oprócz samej gazetki była dodawana figurka, albo jakiegoś boga albo popiersie faraona (nie wiem, może nawet to nadal wychodzi...) Kupiłem tego chyba 2 pierwsze nr-y ze statuetkami Ozyrysa i Tutenchamona, obtłukłem trochę młotkiem :twisted: przykleiłem nieco pochylone na podstawki i przysypałem mocno piaskiem żeby udawało stare i zapomniane pomniki. Dokleiłem jeszcze parę bitsów typu płaskorzeźby czaszek (z tarcz) i pomalowałem na dosyć wyblakłe kolory. Statuetki wyglądają całkiem przyjemnie, za to kiepsko mi się malowało właśnie piasek, więc makiety zostawiłem i tak leżą kolejny rok w szafce...podsumowując - do robienia terenów pustynnych niezbyt się przydam, ale podrzucam pomysł z egipskimi gadżetami bo wychodzi naprawdę fajnie i klimatycznie-khemryjsko :)

Awatar użytkownika
macmet

Post autor: macmet »

Coś się nie chciało wysłać, skutkiem czego post wrzucił sie trzykrotnie, więc uprzejmie proszę moda o usunięcie :D
Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, o 21:45 przez macmet, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

tu były 2 linki, kto skasował? i czemu?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Dobre pytanie. Ziemko, wiesz coś o tym?

Chociaż nie ukrywam, mogłem nachachmęcić przez parę minut z bazą, backup robiłem na żywej tkance.

W każdym razie był tu post, który polecał klocki Hirsta:
http://hirstarts.com
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

@kerim i Tomash w galerii jest taki sam temat i to właśnie tam są owe linki :wink:

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

aha, ktoś tu mnozy wątki, i miesza w strudzonych głowach :evil:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Nic nie wycinalem , raczki mam czyste...

ODPOWIEDZ