Grischalk niby wolny ale n też dwarfami ciśnie. Sorki za kłopot jeszcze razArbiter Elegancji pisze:Pilnie poszukuje trzeciego zawodnika na niedzielę do tramu z Dwarfami i VC.
Drużynowe Mistrzostwa Warszawy
Re: Drużynowe Mistrzostwa Warszawy
Dastor, zagraj sam za cały team albo weź jakiś uzbieraj, bo jeśli dobrze patrzę to bez bastionowców jest nieparzyście, chyba, że z nimi coś ogarniesz. Nie chce nam się stopować, bo sami nie graliśmy ruski rok, a mus to mus .
Także do wszystkich: pełna mobilizacja!
Także do wszystkich: pełna mobilizacja!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Dobra, team na niedzielę:
Ja-DE
Grichalk- Dwarfy
Sociu- VC
Ja-DE
Grichalk- Dwarfy
Sociu- VC
na sobotę mogę ci pożyczyćDawid pisze:5 dark riderów
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
SpokoDawid pisze:Arbiter, dzięki
P.S. Rozpy na niedzielę wysłałem przed chwilą.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Trollowóz będzie jutro jechał wisłostradą na tę wiochę
Jak ktoś chętny to mamy jeszcze 3 miejsca
tel. 691 66 19 66
pozdro
Jak ktoś chętny to mamy jeszcze 3 miejsca
tel. 691 66 19 66
pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Doszły panie boczku, już sprawdzam.
EDIT:
Wszyscy już dopisani, aktualka listy zgłoszeń.
PS: Fish jesteś w opór ogarnięty, najpierw mi rozp nie wysyłasz, a potem w Twojej rozpisce brakuje jednego itemu za 100 punktów, jak będziesz grał to dopisz, żeby nie było.
EDIT:
Wszyscy już dopisani, aktualka listy zgłoszeń.
PS: Fish jesteś w opór ogarnięty, najpierw mi rozp nie wysyłasz, a potem w Twojej rozpisce brakuje jednego itemu za 100 punktów, jak będziesz grał to dopisz, żeby nie było.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
trudno, nie ma w rozpie to nie ma na stole...Celedor pisze:a potem w Twojej rozpisce brakuje jednego itemu za 100 punktów
Swoją drogą może go Celedor nie docenisz, może wykminil genialną rozpe DOW bez BOH i chce ją przetestować?
Bardzo prawdopodobne, aczkolwiek nie widzę Fisha, który wystawi swoją rozpe o 100 punktów mniejszą niż inni.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/