Nowy standardzik?

Empire

Moderator: #helion#

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

zgadzam sie z Vladdim w pelni. opisuje on jednak pewien przypadek "klimaciarstwa", ktory jest mi obcy... czy powinienem w zwiazku z tym napisac, ze tworze "themed army"?
czy sugerujesz, Tomashu, ze maxuje rozpiski?! :shock:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

qwer
Mudżahedin

Post autor: qwer »

vladi, vladi, vladi , czy to ten necroniarz, zawsze z 2 monolitami, 2x10 warriorow, oddziałem immortali i reszta punktow w destroyerach ??

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

qwer pisze:vladi, vladi, vladi , czy to ten necroniarz, zawsze z 2 monolitami, 2x10 warriorow, oddziałem immortali i reszta punktow w destroyerach ??
ale on nigdy nie twierdzil, ze ma klimatyczne rozpiski... z reszta oryginalna rozmowa dotyczyla rzeczy zupelnie innej (temat na gildii nie ma nic wspolnego z tym tematem) - tak to jest, gdy ktos wyrywa fragment z kontekstu...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Szaman pisze:tak to jest, gdy ktos wyrywa fragment z kontekstu...
Podałem prawie całego posta Vladdiego. Dałem linka do oryginalnej dyskusji. Chyba nie oczekujesz, że przekleję tutaj cały temat z NG?
Moim zdaniem jak ktoś pomyślał i przed napisaniem obejrzał oryginał żeby skumać kontekt, powinien już od dawna śmiać się do rozpuku :lol:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Tomash pisze:
Szaman pisze:tak to jest, gdy ktos wyrywa fragment z kontekstu...
Podałem prawie całego posta Vladdiego. Dałem linka do oryginalnej dyskusji. Chyba nie oczekujesz, że przekleję tutaj cały temat z NG?
dales to w kontekscie mojego posta, ktory z tekstem Vladdiego nie mial zadnego zwiazku - moze warto bylo zaznaczyc, ze to dygresja? powtorze zatem pytanie:
Szaman pisze:czy sugerujesz, Tomashu, ze maxuje rozpiski?! :shock:
Tomash pisze:Moim zdaniem jak ktoś pomyślał i przed napisaniem obejrzał oryginał żeby skumać kontekt,
dobrze wiesz, ze to nie jest standard - ale nie twierdze, ze to Twoja wina :twisted:
Tomash pisze:powinien już od dawna śmiać się do rozpuku :lol:
powinien. wez jednak pod uwage, ze sporo batlowcow postrzega Vladdiego poprzez powierzchowna obserwacje, a Vladdiego trzeba po prostu poznac :wink:

qwer
Mudżahedin

Post autor: qwer »

przesledzmy dyskusje :

od imperialnego standardu , do klimatu , moze ktos wytnie i usunie niepotrzebne posty, niewnoszace nic do nowego imperialnego standardu, albo utworzy z nich temat "POŁER GEJMING a sprawa Polska ??"

@ a niechodzi mi o jego PG rozpy, tylko zadałem pytanie, czy to on, czy nie on 8) 8)

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Jako wywołany do tablicy - bez przesady, aż tyle w dziale imperium się nie dzieje, żeby trzeba było teraz na siłe cos tam dzielić i wydzielać. Dwa nowe posty dziennie w całym dziale to jeszcze nie chaos... A jak rozmowa wróci na właściwy tor, to tym bardziej luzik...

ODPOWIEDZ