czy sugerujesz, Tomashu, ze maxuje rozpiski?!

Moderator: #helion#
ale on nigdy nie twierdzil, ze ma klimatyczne rozpiski... z reszta oryginalna rozmowa dotyczyla rzeczy zupelnie innej (temat na gildii nie ma nic wspolnego z tym tematem) - tak to jest, gdy ktos wyrywa fragment z kontekstu...qwer pisze:vladi, vladi, vladi , czy to ten necroniarz, zawsze z 2 monolitami, 2x10 warriorow, oddziałem immortali i reszta punktow w destroyerach ??
Podałem prawie całego posta Vladdiego. Dałem linka do oryginalnej dyskusji. Chyba nie oczekujesz, że przekleję tutaj cały temat z NG?Szaman pisze:tak to jest, gdy ktos wyrywa fragment z kontekstu...
dales to w kontekscie mojego posta, ktory z tekstem Vladdiego nie mial zadnego zwiazku - moze warto bylo zaznaczyc, ze to dygresja? powtorze zatem pytanie:Tomash pisze:Podałem prawie całego posta Vladdiego. Dałem linka do oryginalnej dyskusji. Chyba nie oczekujesz, że przekleję tutaj cały temat z NG?Szaman pisze:tak to jest, gdy ktos wyrywa fragment z kontekstu...
Szaman pisze:czy sugerujesz, Tomashu, ze maxuje rozpiski?!
dobrze wiesz, ze to nie jest standard - ale nie twierdze, ze to Twoja winaTomash pisze:Moim zdaniem jak ktoś pomyślał i przed napisaniem obejrzał oryginał żeby skumać kontekt,
powinien. wez jednak pod uwage, ze sporo batlowcow postrzega Vladdiego poprzez powierzchowna obserwacje, a Vladdiego trzeba po prostu poznacTomash pisze:powinien już od dawna śmiać się do rozpuku