Szarża taktyczna?
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
W "Europie" poza Anglią, Francją, Niemcami, Hiszpanią i połową Skandynawii. Czyli erratę stosuje może jakieś ze 20% europejskich "środowisk". Drobny szczegół.Jedy Knight pisze:
W "Europie" szarżuje się taktycznie, latacze po prostej.
Za "jerków" uważa się Włochów, Polaków, Finów, po części Duńczyków.
20% a to nie sa w praktyce te najbardziej rozwiniete z nich? taki drobny szczegol... bo w suumie san marino z europy nie wuymieniles
inna sprawa, ze z wtf chyba wynika, ze niemcy i francuzi tez stosuja szarze taktyczne.. oczywiscie moge sie mylic...
inna sprawa, ze z wtf chyba wynika, ze niemcy i francuzi tez stosuja szarze taktyczne.. oczywiscie moge sie mylic...
Heh, śmieję się tylko, bo Jedy nie wymienił w swoim poście najważniejszych państw.
Jest tak, jak mówi Jedy. Wszędzie się gra tactical wheels, i wszędzie ten manewr ma swoich zwolenników tak jak i przeciwników (w Anglii jak było głosowanie, to było 60% osób za, ale to było jeszcze pod koniec 6ed. z tego co wiem).
Jest tak, jak mówi Jedy. Wszędzie się gra tactical wheels, i wszędzie ten manewr ma swoich zwolenników tak jak i przeciwników (w Anglii jak było głosowanie, to było 60% osób za, ale to było jeszcze pod koniec 6ed. z tego co wiem).
Uffff.. udalo sie doczytać do końca... przyznam iż temat mnie interesował niezmiernie no i przyjąłem do wiadomości że latacze walą po porstej
Ale chciałbym dostać potwierdzenie tego co napisał Jankiel odnośnie latacza szarżującego na "piechotę". Czy np: smok "biegnący" na maszynę może skorzystać z szarży taktycznej czy to także nie jest możliwe ?
Jedy Knight pisze:
W "Europie" szarżuje się taktycznie, latacze po prostej.
Za "jerków" uważa się Włochów, Polaków, Finów, po części Duńczyków.
Ale chciałbym dostać potwierdzenie tego co napisał Jankiel odnośnie latacza szarżującego na "piechotę". Czy np: smok "biegnący" na maszynę może skorzystać z szarży taktycznej czy to także nie jest możliwe ?
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Jeśli smok daje z buta, a nie ze skrzydeł, to oczywiście może zrobić taktyczną szarżę.