A teoryhammer to esencja battla. O czym byśmy bez niego pisali

Moderator: Yudokuno
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
No z tego co kojaże to GW jest SL, a teraz SL kasuje (chyba?) ASFAndrzej pisze:Dmtrij pisze:do tego maja 6I (!) więc jakgby grać ich w tej wersji co ja z Bannerem ASF i Lordem EXE axem w środku to bija nawet przed WhiteLionami![]()
Biją jednocześnie, więc nie jest to taka fajna opcja. Padnie mnóstwo trupów po obu stronach, ale jako że BG jest mniej, to raczej oni się pierwsi skończą
Chyba nie.Tullaris pisze: kasuje (chyba?)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jak się wystawia taki oddział to z założenia on jest od pójścia do przodu i robienia sieczki, ale teraz jak nie ma ASF no to lipaDmtrij pisze:ok, pomijająć wszystko, jak chcesz dać egzekom ASF chcesz Witchkę BSB na piechote wystawić, żeby jeszcze frenzy mieli?:P
z tkim podejściem to chyba nie masz zbyt wysokich miejsc na turniejachTullaris pisze: Jak się wystawia taki oddział to z założenia on jest od pójścia do przodu i robienia sieczki
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Ale klimat jest!Yudokuno pisze:z tkim podejściem to chyba nie masz zbyt wysokich miejsc na turniejach
nie chce mi się komentować tego nawet.....Dmtrij pisze:GarG brawo! wcale nie przechodzi, ale nie zdaj witchką i zaszarżuj tylko nią:D
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...