Ładny. Ale ja kupiłem sobie Gorbada Ironclawa i uważam (http://tiny.pl/hmc5d), że jest naprawdę wdzięcznym modelem.
Idzie nowe...
Moderator: Kołata
Re: Idzie nowe...
też posiadam gorbada i nawet mi sie ładnie pomalowal
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=10867
Ale tn jest też zacny i pewnie sobie sprawie:)
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=10867
Ale tn jest też zacny i pewnie sobie sprawie:)
- swieta_barbara
- habydysz
Ciekaw jestem co tam Vettock jeszcze dorzuci. Slyszalem pogloski o corowych boar boyzach (byloby slodko), o trollach w special, ale nie jestem pewien, czy cokolwiek z tego jest prawdziwe.warseer pisze:About three months ago I was told that there were going to be released a big spider and a new doom diver. As the big spider is quite confirmed now, I assume that the new doom diver is also on the way. (And I don't know if it's going to be metal or plastic.)
Szkoda, ze Virgo nie zbiera orkasow, nie chce mi sie czytac tego cholernego warseera
Ktoś mnie wzywał?
Poza tym, że booka pisze Vettock i że ktoś w rozmowie zasugerował mu Boar Boyzów w Corach co mu się spodobało (a że dostali niedawno ładny, plastikowy box...), nic nie wypłynęło. Natomiast odnośnie tego co ty zapodałeś...
Ale odnośnie wielkiego pająka:
Barbara jeśli chcesz mogę wrzucać niusy o orkach tutaj
Poza tym, że booka pisze Vettock i że ktoś w rozmowie zasugerował mu Boar Boyzów w Corach co mu się spodobało (a że dostali niedawno ładny, plastikowy box...), nic nie wypłynęło. Natomiast odnośnie tego co ty zapodałeś...
AFAIK both boar boyz and trolls stay where they are.
Ale odnośnie wielkiego pająka:
Więc wychodzi z tego, że na gigantycznym pająku będzie zamontowany Doom Diver! How fucking awesome is that?it will have a spear chukka mounted
Not a spear chukka, think of another o&g war machine
I've hinted at other uses for the spider already, there are at least 3 (like the stegadon) different loadout/options plus a couple of upgrades too
Barbara jeśli chcesz mogę wrzucać niusy o orkach tutaj
- swieta_barbara
- habydysz
Hell yeah!Virgo pisze:Barbara jeśli chcesz mogę wrzucać niusy o orkach tutaj
DD na pajeczycy! Ale bzdura! Jakby przeszlo - najs szit!
He, he, taki mobilny diver to by rzeczywiscie bylo cus W ciekawa strone to zmierza
Moze czas, aby do moich warmasterkowych zielonoskorych, dolaczyli rowniez bracia w wiekszej skali
Moze czas, aby do moich warmasterkowych zielonoskorych, dolaczyli rowniez bracia w wiekszej skali
Seek honour as you act
and you will know no fear
and you will know no fear
stworek pewnie bedzie przeebany. trzeba zachecic frajerow...ekhem znaczy klientow do zakupow.
boar boyzi w tej edycji nie istnieja. slaby support, malo I,drogo...slaby AS to jakos slabo kompatybilne z 8ed.
zreszta zieloni nie potrzebuja kolejnych fyfnastu jednostek...wystarczy logicznie przerobic to co jest (a przynajmniej dostosowac do nowej edycji)
boar boyzi w tej edycji nie istnieja. slaby support, malo I,drogo...slaby AS to jakos slabo kompatybilne z 8ed.
zreszta zieloni nie potrzebuja kolejnych fyfnastu jednostek...wystarczy logicznie przerobic to co jest (a przynajmniej dostosowac do nowej edycji)
tylko ze taki pajonk musialby byc w klocku goblinow albo przynajmniej 8' od piechoty, bo latajac po stole ciezko znalezc hmmm ochotników.. a jakby strzelał orkiem?? 2d6 s6?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- swieta_barbara
- habydysz
Smiesznie, bo gram nimi wlasciwie bez przerwy od 6tej. I dalej zamierzam.quas pisze:boar boyzi w tej edycji nie istnieja. slaby support, malo I,drogo...slaby AS to jakos slabo kompatybilne z 8ed.
-
- Mudżahedin
na dmp tez nimi grasz? to moze znowu o czteropaka, kto bedzie mial lepsze wyniki po pierwszym dniu?swieta_barbara pisze:Smiesznie, bo gram nimi wlasciwie bez przerwy od 6tej. I dalej zamierzam.quas pisze:boar boyzi w tej edycji nie istnieja. slaby support, malo I,drogo...slaby AS to jakos slabo kompatybilne z 8ed.
- swieta_barbara
- habydysz
Chetnie :] Najwyzsza pora na rewanzyk.
mieli chwile przeblysku po BP. takze na DMP sa jakims wyborem.swieta_barbara pisze:Smiesznie, bo gram nimi wlasciwie bez przerwy od 6tej. I dalej zamierzam.quas pisze:boar boyzi w tej edycji nie istnieja. slaby support, malo I,drogo...slaby AS to jakos slabo kompatybilne z 8ed.
na 8ed narazie mialem tylko 2 bitwy zielonymi. 10 BB schodzilo jak maselko.
z plusow-mozna sie pokusic o naprawde duzy oddzial za duze(ale nie absurdalne punkty) z ew.czarnuchem (choc teraz ataki szefow to nie to co kiedys). takiej 17+szefu jeszcze nie testowalem...ale tez nie wiem czy chce
good luck na DMP.
To będzie duża bestia skoro ma być na dwóch podstawkach rydwanowych więc pewnie znajdzie się na niej miejsce na koszyk z ochotnikami , moim zdaniem cały ten pomysł z pajonkiem zalatuje kiczem.loko pisze:tylko ze taki pajonk musialby byc w klocku goblinow albo przynajmniej 8' od piechoty, bo latajac po stole ciezko znalezc hmmm ochotników.. a jakby strzelał orkiem?? 2d6 s6?
-
- Mudżahedin
chyba ze to bedzie cos a'la squiggoth niosacy cale plemie goblinow do walki.
Zaczekajmy, zobaczymy.
PS. Na DMP widze, ze jedzie sporo warbossow nawet - moze ktos z was jeszcze, snotlingi, ma ochote podbic stawke w konkursie na najlepszego warbossa pierwszego dnia turnieju? Niesmiertelna chwala do zdobycia czeka!
Zaczekajmy, zobaczymy.
PS. Na DMP widze, ze jedzie sporo warbossow nawet - moze ktos z was jeszcze, snotlingi, ma ochote podbic stawke w konkursie na najlepszego warbossa pierwszego dnia turnieju? Niesmiertelna chwala do zdobycia czeka!
-
- Mudżahedin